Ajankohtaista

Aika: Tiistaina 29.9.2020 klo 18.30 Paikka: Opinmäen koulutuskeskus, Auditorio, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo
Espoon Taitoluisteluklubi tulee ottamaan käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Koronatilanne (COVID-19) on kesän aikana ollut Suomessa kohtuullisen vakaa. Tautia ei kuitenkaan ole voitettu, sillä uusia tartuntoja on todettu viime viikkoina jälleen enemmän. Seuraavat kuukaudet ovat merkittäviä taudin etenemisen hillitsemiseksi. Onkin tärkeää, että jokainen luistelija, valmentaja ja taustahenkilö sitoutuu harrastuksessa ja muussa arjessaan viruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin.
Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon kaupungin Liikuntapalvelut ovat tehneet sopimuksen vähävaraisten perheiden 7-15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi.
Uusi kausi seuratoiminnassa ja Espoon Taitoluisteluklubissa aloitetaan hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.
TIEDOTE 13.3.2020 klo 22:00 Espoon Jääurheiluntuki on tehnyt päätöksen sulkea jäähallit maaliskuun loppuun saakka.
Viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina (14.-15.3.2020) ei harjoituksia.
ETK:n hallitus on käsitellyt valtioneuvoston suosituksia 12.3.2020 koronaviruksen leviämisen hallitsemiseksi ja toimenpiteitä ETK:ssa.