Ajankohtaista

Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon kaupungin Liikuntapalvelut ovat tehneet sopimuksen vähävaraisten perheiden 7-15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi.
Uusi kausi seuratoiminnassa ja Espoon Taitoluisteluklubissa aloitetaan hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.
TIEDOTE 13.3.2020 klo 22:00 Espoon Jääurheiluntuki on tehnyt päätöksen sulkea jäähallit maaliskuun loppuun saakka.
Viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina (14.-15.3.2020) ei harjoituksia.
ETK:n hallitus on käsitellyt valtioneuvoston suosituksia 12.3.2020 koronaviruksen leviämisen hallitsemiseksi ja toimenpiteitä ETK:ssa.
Suomen Pääministeri Sanna Marin kertoi kello 14 alkaneessa tiedotustilaisuudessa, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksesta.
Viikonloppuna YLE uutisoi pääkaupunkiseudulla toimivan taitoluisteluseuran muodostelmaluisteluvalmentajan epäasiallisesta käyttäytymisestä ja Suomen Taitoluisteluliiton kurinpitolautakunnan tekemästä päätöksestä.
Espoon Taitoluisteluklubin kansallinen seniorijoukkue Situations vei joulukuun alussa suomalaista jääurheilukulttuuria maailmankartalle yhdessä Espoon kiekkoseurojen kanssa. Espoon ja sen ystävyyskaupunki Shanghain panostus Suomi-Kiina talviurheilun teemavuoden kunniaksi tutustutti espoolaisurheilijoita kiinalaiseen kulttuuriin. Samalla rakennettiin kansainvälistä taitoluisteluyhteistyötä.