Ajankohtaista

Vuosikokous järjestettiin keskiviikkona 29.9.2021 klo 18.00 Espoo Metro Areenalla.
AIKA: Keskiviikkona 29.9.2021 klo 18.00 PAIKKA: Espoo Metro Areena, Urheilupuistotie 3, 3.krs, Kokoustila 2.
Nyt kun tämä erikoinen kausi 2020-2021 on loppusuoralla ja uudelle kaudelle rekisteröityminen on alkanut, olemme päässeet nimeämään joukkueiden valmennustiimit tästä kaudesta eteenpäin.
Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 26.11.2020 uusista suosituksista ja rajoituksista COVID-19 epidemian leviämisen hillitsemiseksi alueellaan.
Espoon Jääurheiluntuki noudattaa koronakoordinointiryhmän tekemiä rajoituksia ja on peruuttanut kaikki käyttäjiensä vuorot.
ETK:n hallitus kokoontuu 27.11. klo 17.30, jonka jälkeen seura tiedottaa jäseniään omaan toimintaan liittyvistä rajoituksista.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Opinmäen kampuksen auditoriossa eilen 29.9.2020.
Espoon Taitoluisteluklubi ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Aika: Tiistaina 29.9.2020 klo 18.30 Paikka: Opinmäen koulutuskeskus, Auditorio, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo
Espoon Taitoluisteluklubi tulee ottamaan käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.