Ajankohtaista

Luistelukoulut alkavat heti kun korona-rajoitukset päättyvät. Skating schools will start as soon as covid19 restrictions are cancelled.
Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 26.11.2020 uusista suosituksista ja rajoituksista COVID-19 epidemian leviämisen hillitsemiseksi alueellaan.
Espoon Jääurheiluntuki noudattaa koronakoordinointiryhmän tekemiä rajoituksia ja on peruuttanut kaikki käyttäjiensä vuorot.
ETK:n hallitus kokoontuu 27.11. klo 17.30, jonka jälkeen seura tiedottaa jäseniään omaan toimintaan liittyvistä rajoituksista.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Opinmäen kampuksen auditoriossa eilen 29.9.2020.
Espoon Taitoluisteluklubi ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Aika: Tiistaina 29.9.2020 klo 18.30 Paikka: Opinmäen koulutuskeskus, Auditorio, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo
Espoon Taitoluisteluklubi tulee ottamaan käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.
Koronatilanne (COVID-19) on kesän aikana ollut Suomessa kohtuullisen vakaa. Tautia ei kuitenkaan ole voitettu, sillä uusia tartuntoja on todettu viime viikkoina jälleen enemmän. Seuraavat kuukaudet ovat merkittäviä taudin etenemisen hillitsemiseksi. Onkin tärkeää, että jokainen luistelija, valmentaja ja taustahenkilö sitoutuu harrastuksessa ja muussa arjessaan viruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin.
Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon kaupungin Liikuntapalvelut ovat tehneet sopimuksen vähävaraisten perheiden 7-15-vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi.