Viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina (14.-15.3.2020) ei harjoituksia.
ETK:n hallitus on käsitellyt valtioneuvoston suosituksia 12.3.2020 koronaviruksen leviämisen hallitsemiseksi ja toimenpiteitä ETK:ssa.
Suomen Pääministeri Sanna Marin kertoi kello 14 alkaneessa tiedotustilaisuudessa, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksesta.
Viikonloppuna YLE uutisoi pääkaupunkiseudulla toimivan taitoluisteluseuran muodostelmaluisteluvalmentajan epäasiallisesta käyttäytymisestä ja Suomen Taitoluisteluliiton kurinpitolautakunnan tekemästä päätöksestä.
Espoon Taitoluisteluklubin kansallinen seniorijoukkue Situations vei joulukuun alussa suomalaista jääurheilukulttuuria maailmankartalle yhdessä Espoon kiekkoseurojen kanssa. Espoon ja sen ystävyyskaupunki Shanghain panostus Suomi-Kiina talviurheilun teemavuoden kunniaksi tutustutti espoolaisurheilijoita kiinalaiseen kulttuuriin. Samalla rakennettiin kansainvälistä taitoluisteluyhteistyötä.
Tällä viikolla hartaasti odotettu reissu vihdoin koittaa.
Enrollment for spring skating schools has been opened!
Espoon Taitoluisteluklubi ja Mainio Suomi Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen.
Matinkylän jääurheilukeskuksen suunnittelu on käynnistynyt keväällä 2015 ja se otetaan käyttöön 1.7.2021.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Espoo Metro Areenalla eilen keskiviikkona 25.9.2019.