Ajankohtaista

Aika: Keskiviikkona 25.9.2019 klo 18.30 Paikka: Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3, 3 krs., kokoustila 2.
School Action Day 2019 on osa Euroopan urheiluviikkoa, joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi Euroopassa.
Espoon Jäätaiturit ja Espoon taitoluisteluklubi järjestävät yhdessä ISU-sarjojen Skate Espoo kilpailun 2.-3.11.2019 Espoonlahden Forum jäähallissa.
Haluatko olla mukana rakentamassa Espoon Taitoluisteluklubin strategiaa? Tule mukaan Strategia-työryhmätyöskentelyyn!
Suuret kiitokset aktiivisuudestanne vastata maalis- / huhtikuussa tehtyyn seurakyselyyn! Vastausprosentti oli lähes 60% ja se kertoo hienosta aktiivisuudesta sekä halusta olla vaikuttamassa seuramme tulevaisuuteen. Kyselyn tuloksilla on merkittävä rooli tulevaisuusvision suunnittelussa sekä välittömästi seuran toiminnan kehittämisessä.
Espoon taitoluisteluklubin hallitus on päättänyt asettaa työryhmän pohtimaan ja linjaamaan seuran tulevaisuutta. Ensisijaisena tavoitteena työlle on ymmärtää mitä seura tavoittelee tulevaisuudelta, ja kuinka seura hyödyntää näköpiirissä olevat, merkittävät toimintaa tukevat resurssit.
Puheenjohtaja Kaisa Vikkula esitti seuroille vuotuisessa seuratapaamisessa eilen 27.11. edunvalvontaryhmän ehdotuksen Espoon huippu-urheilustrategiaksi.
Tähtien jumppa on tulevana to 29.11. poikkeuksellisesti Tiistilän koululla, B-rakennuksen peilisalissa klo 16.45-17.45/The gym of Stars-groups is exceptionally at Tiistilä-school on Thu 29.11.