Ajankohtaista

Lauantain luistelukoulu pidetään Leppävaaran jäähallissa klo 9.40-11.00. Saturday's skating school will be held at Leppävaara ice rink at 9.40-11.00.
Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon Jäätaiturit on valittu uusina jäseninä mukaan Espoon Jääurheilun Tuki Ry:hyn.
Hyvän vastaanoton saanut Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinki treenasi jälleen torstaiaamuna innokkaasti jäätanssivalmentaja Susanna Peltolan johdolla.
Nyt luistellaan yhdessä! Tervetuloa nauttimaan luistelun riemusta Keski-Espoon tekojääradalle.
Uudet luistelukoululaiset voivat ilmoittautua tänään klo 12.00. ETK toivottaa kaikki luistelukoulaiset lämpimästi tervetulleiksi seuraamme!
Seuraseminaari ja STLL:n syysliittokokous järjestettiin tänään Helsingissä.
Kerro kaikille ketä fanitat ja hanki ETK:n uusi seurahuivi!Koko seuran yhteisten huivien tilausaika päättyy su 13.11.