Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto on tehnyt suunnitelman MM2017-kilpailusta saadun tuloksen käyttämisestä.  Keväällä Helsingissä järjestetty MM-kilpailu tuotti liitolle 2,9 M€ tuloksen. Suunnitelma esiteltiin lauantaina Taitoluisteluliiton liittokokouksessa Helsingissä.
Warrior Areenalla pysäköintiin ja pysäköinnin valvontaan muutoksia 1.12.2017 alkaen!
ETK:n toimisto muuttaa joulukuussa Espoo Metro Areenan 3. kerrokseen.
Aika: Keskiviikkona 27.9.2017 klo 18.30 Paikka: Mattlidens Yläkoulu, Auditorio, Mattliden 1, 02230 Espoo
Espoo Synchronized Skatersin (ESS) valmennusrinki starttaa jälleen syyskuussa 2017. Ringin vastuuvalmentajina toimivat Esjt:n ja ETK:n yhteisen SM-seniorijoukkueen Lumineersin valmentajat Liisa Lakela ja Maikki Merilehto. 
Luistelukoulut on tarkoitettu sekä tytöille että pojille noin 3-vuotiaasta alkaen. Tenaville eli alle kouluikäisille ja koululaisille eli kouluikäisille on omat ryhmänsä. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse osata luistella. Perustaitojen osaamisesta ei kuitenkaan ole haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana pienryhmiin iän ja taitotason mukaan. 
Joukkueemme on saanut nimen: Lumineers Nimi on johdettu sanasta luminary, joka luonnossa viittaa kuun tai auringon kaltaiseen valoa hehkuvaan elementtiin.
RSS ATOM