Ajankohtaista

Espoon Taitoluisteluklubi ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 7.9.2010 klo 18.00 seuran toimitiloissa Pyyntitie 1 A 3.krs Espoo. Kokouksessa käsitellään kesäkuun 30. päivänä pidetystä kokouksesta siirretyt asiat.
Taitoluisteluosaaminen Espoossa on niin Suomen kuin maailmankin huipputasoa. Espoolainen Laura Lepistö voitti tänä keväänä MM-pronssia Italian Torinossa järjestetyissä Taitoluistelun MM-kilpailuissa. Edellä olivat ainoastaan Japanin Mao Asada ja Korean Yu-Na Kim.
Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu järjestettiin 27.-28.3.2010 Jyväskylässä. Rainbows voitti minorisarjassa kultaa, Sunbeams oli 22. Junioreissa Ice Spirit oli kauden parhaalla suorituksella 6. ja Ice Cream upeasti 10. Senioreissa Situations ja aikuisissa Shadows toivat kotiin pronssimitalit.