Ajankohtaista

Taitoluisteluosaaminen Espoossa on niin Suomen kuin maailmankin huipputasoa. Espoolainen Laura Lepistö voitti tänä keväänä MM-pronssia Italian Torinossa järjestetyissä Taitoluistelun MM-kilpailuissa. Edellä olivat ainoastaan Japanin Mao Asada ja Korean Yu-Na Kim.
Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu järjestettiin 27.-28.3.2010 Jyväskylässä. Rainbows voitti minorisarjassa kultaa, Sunbeams oli 22. Junioreissa Ice Spirit oli kauden parhaalla suorituksella 6. ja Ice Cream upeasti 10. Senioreissa Situations ja aikuisissa Shadows toivat kotiin pronssimitalit.
TERVETULOA LUISTELEMAAN ETK:N JOUKKUEISIIN KAUDELLE 2010-2011!
Blue Arrows luisteli kaikkien aikojen ennätyspisteensä Leon Lurje Trophy -kilpailun toisena päivänä ja oli päivän paras joukkue.
Helsinfors Skridskoklubb – Helsingin Luistinklubi (HSK) ja Myllypuron Taitoluisteluklubi (MTK) järjestivät tulokasjoukkueille Karnevaalikilpailun lauantaina 20.3.2010 Helsingin Jäähallin Areenalla. Seurastamme kilpailuissa oli mukana Ice Sweets, joka sijoittui 4. Joukkue pystyi kauden päätöskilpailussa kauden parhaimpaan suoritukseensa.