Ajankohtaista

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu järjestettiin 27.-28.3.2010 Jyväskylässä. Rainbows voitti minorisarjassa kultaa, Sunbeams oli 22. Junioreissa Ice Spirit oli kauden parhaalla suorituksella 6. ja Ice Cream upeasti 10. Senioreissa Situations ja aikuisissa Shadows toivat kotiin pronssimitalit.
TERVETULOA LUISTELEMAAN ETK:N JOUKKUEISIIN KAUDELLE 2010-2011!
Blue Arrows luisteli kaikkien aikojen ennätyspisteensä Leon Lurje Trophy -kilpailun toisena päivänä ja oli päivän paras joukkue.
Helsinfors Skridskoklubb – Helsingin Luistinklubi (HSK) ja Myllypuron Taitoluisteluklubi (MTK) järjestivät tulokasjoukkueille Karnevaalikilpailun lauantaina 20.3.2010 Helsingin Jäähallin Areenalla. Seurastamme kilpailuissa oli mukana Ice Sweets, joka sijoittui 4. Joukkue pystyi kauden päätöskilpailussa kauden parhaimpaan suoritukseensa.
Reflections luisteli onnistuneesti SM-kilpailuiden kumpanakin päivänä ja keräsi yhteispisteet 178,46. Joukkue luisteli kauden pääkilpailussa sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa piste-ennätyksensä. Myös Blue Arrows ylsi kauden parhaimpiin pisteisiinsä: 57,54.