Ajankohtaista

Blue Arrows luisteli kaikkien aikojen ennätyspisteensä Leon Lurje Trophy -kilpailun toisena päivänä ja oli päivän paras joukkue.
Helsinfors Skridskoklubb – Helsingin Luistinklubi (HSK) ja Myllypuron Taitoluisteluklubi (MTK) järjestivät tulokasjoukkueille Karnevaalikilpailun lauantaina 20.3.2010 Helsingin Jäähallin Areenalla. Seurastamme kilpailuissa oli mukana Ice Sweets, joka sijoittui 4. Joukkue pystyi kauden päätöskilpailussa kauden parhaimpaan suoritukseensa.
Reflections luisteli onnistuneesti SM-kilpailuiden kumpanakin päivänä ja keräsi yhteispisteet 178,46. Joukkue luisteli kauden pääkilpailussa sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa piste-ennätyksensä. Myös Blue Arrows ylsi kauden parhaimpiin pisteisiinsä: 57,54.
Jäähallin katolle kertynyt lumi on aiheuttanut katon romahtamisvaaran.
Reflections osallistui 13.-14.2. kansainväliseen Spring Cup 2010 -kilpailuun Italian Milanossa. Reflections voitti koko kilpailun ennen USA:n Team Braemaria. Kolmanneksi tuli Italian Hot Shivers.
Pääkaupunkiseudun aluemestaruuskilpailut järjestettiin lauantaina 13.2. Barona Areenalla. Rainbows voitti kilpailun minorisarjan ylivoimaisesti. Myös muissa sarjoissa jaettiin mitaleja ETK:n joukkueille: Shadows luisteli aikuisten sarjassa toiseksi ja Ice Spirit junioreissa kolmanneksi.