Ajankohtaista

Tule mukaan seuraamaan espoolaista huippuluistelua Metro Areenalle 29.10. klo 15.00 alkaen!
Muodostelman SM-senioriluistelijat jatkoivat harjoituksiaan valmennusringin aamutreeneissä.
Anna palautetta ja vaikuta ETK:n toimintaan vastaamalla huoltajille ja luistelijoille tarkoitettuun seurakyselyyn.
Espoo Metro Areenalla luistellaan jälleen kansainvälinen Finlandia Trophy Espoo-taitoluistelukilpailu 6.-9.10.2016.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Mattlidenin yläkoululla eilen 21.9.2016. Kokouksessa vahvistettiin kauden 2015-2016 tilinpäätös ja päätettiin vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille seuran vastuuvelvollisille.Seuran jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan 15 eurossa.
Nykyiset ja tulevat huipputason SM-senioriluistelijat pääsivät ensimmäistä kertaa harjoittelemaan valmennusringin aamutreeneissä.