Ajankohtaista

Tulevan kauden rakentaminen alkaa. Joukkueiden testiluistelut pidetään 20.-26.3.
Espoon Syncronized Skaters luottaa tiimityön voimaan. Seura on valinnut tulevan seniorijoukkueensa vastuuvalmennukseen duon, jonka toinen valmentaja on Liisa Lakela. Tiimin toisella valmentajalla on vahvat näytöt kansainvälisillä areenoilla. Toisen vastuuvalmentajan julkaiseminen tapahtu viikolla 11.
Lauantain luistelukoulu pidetään Leppävaaran jäähallissa klo 9.40-11.00. Saturday's skating school will be held at Leppävaara ice rink at 9.40-11.00.
Espoon Taitoluisteluklubi ja Espoon Jäätaiturit on valittu uusina jäseninä mukaan Espoon Jääurheilun Tuki Ry:hyn.
Hyvän vastaanoton saanut Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinki treenasi jälleen torstaiaamuna innokkaasti jäätanssivalmentaja Susanna Peltolan johdolla.
Nyt luistellaan yhdessä! Tervetuloa nauttimaan luistelun riemusta Keski-Espoon tekojääradalle.
Uudet luistelukoululaiset voivat ilmoittautua tänään klo 12.00. ETK toivottaa kaikki luistelukoulaiset lämpimästi tervetulleiksi seuraamme!
Seuraseminaari ja STLL:n syysliittokokous järjestettiin tänään Helsingissä.