Ajankohtaista

ETK:n toimisto muuttaa joulukuussa Espoo Metro Areenan 3. kerrokseen.
Aika: Keskiviikkona 27.9.2017 klo 18.30 Paikka: Mattlidens Yläkoulu, Auditorio, Mattliden 1, 02230 Espoo
Espoo Synchronized Skatersin (ESS) valmennusrinki starttaa jälleen syyskuussa 2017. Ringin vastuuvalmentajina toimivat Esjt:n ja ETK:n yhteisen SM-seniorijoukkueen Lumineersin valmentajat Liisa Lakela ja Maikki Merilehto. 
Luistelukoulut on tarkoitettu sekä tytöille että pojille noin 3-vuotiaasta alkaen. Tenaville eli alle kouluikäisille ja koululaisille eli kouluikäisille on omat ryhmänsä. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse osata luistella. Perustaitojen osaamisesta ei kuitenkaan ole haittaa, sillä luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana pienryhmiin iän ja taitotason mukaan. 
Joukkueemme on saanut nimen: Lumineers Nimi on johdettu sanasta luminary, joka luonnossa viittaa kuun tai auringon kaltaiseen valoa hehkuvaan elementtiin.
Seuran vauhdikkaassa kevätnäytöksessä jäällä nähtiin kaikki seuran lähes 700 luistelijaa.
Espoon Jäätaitureiden ja Espoon Taitoluisteluklubin yhteinen SM-seniorijoukkue aloittaa toimintansa huhtikuussa 2017 Espoo Synchronized Skaters ry:ssä. Joukkueen vastuuvalmentajiksi on valittu valmentajaduo, jonka muodostavat aiemmin esitelty Liisa Lakela ja USA:sta Suomeen palaava Maikki Merilehto.
RSS ATOM