Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto järjesti viikonloppuna yhdessä pääkaupunkiseudun seurojen - HL, HSK, HTK, ETK ja EVT - kanssa kansainvälisen Finlandia Cup -kilpailun Helsingin jäähallissa.
Rainbows ja Ice Sweets luistelivat mitaleille muodostelmaluistelun minoreiden ja tulokkaiden kutsukilpailussa Laaksolahdessa lauantaina 23.1. Sunbeams luisteli vauhdikkaalla Herkules-ohjelmallaan minorisarjan viidenneksi.
Seuran SM-noviisijoukkue Blue Arrows luisteli kansainvälisessä Cup of Berlin -kilpailussa vahvasti hopealle.
Barona Areenan jäällä nähtiin viikonloppuna 35 joukkuetta 14:sta eri seurasta. Kaukaisimmat luistelijat saapuvat Espooseen Rovaniemeltä saakka. Yhteensä kilpailuissa nähtiin 715 luistelijaa.
Seuramme oli vahvasti edustettuna kansallisten sarjojen II-lohkon kauden avauskilpailuissa Joensuussa su 6.12. ETK otti joka sarjasta mitalit ja lisäksi juniorisarjan 5. sijan.