Ajankohtaista

Ensimmäiset luistelukouluryhmät pääsevät jäälle jo tänään, muutkin viikonlopun aikana tai viimeistään maanantaina. Myös Espoonlahden jäähallissa lauantain ryhmät luistelevat normaalin aikataulun mukaisesti.
Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous 21.9.2016 Aika: Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 Paikka: MATTLIDENS GYMNASIUM, Lukusali L228, Mattliden 1, 02230 Espoo
Remontti aiheuttaa muutoksia viikon 36 harjoitusaikatauluihin. Seuraathan siis tulevan viikon aikatauluja erityisen tarkasti.
Espoo Synchronized Skaters Ry (ESS) aloittaa toimintansa perustamalla perustajaseurojensa muodostelman SM-junioriluistelijoille suunnatun valmennusringin, joka tarjoaa valmennusrinkiin valittaville lahjakkaille luistelijoille huippuluokan valmennusta eri osa-alueilla.