Elokuun hallituksen kokouksen kuulumiset lyhyesti

16.8.2017

Elokuun hallituksen kokouksessa päätettiin, että hallituksen kuulumisia aloitetaan kirjoittamaan lyhyesti ETK:n kotisivuilla.

Hallitus kokoontui jälleen 14.8. kesätauon jälkeen ja päätti mm. seuraavista asioista:

- Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidetään 27.9.2017 klo 18.30 – 20.30 MATTLIDENS GYMNASIUMin auditoriossa.

Kokouksessa valitaan uusia hallituksen jäseniä/varajäseniä erovuorossa olevien tilalle. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä mukavassa joukossamme, niin olethan yhteydessä hallituksen puheenjohtaja Leena Saloon (leena.salo@etkespoo.com / puh. 040 570 5964).

- Yksinluistelijat ja heidän vanhemmat tulevat saamaan lähiaikoina sähköpostitse tiedustelun, jossa kartoitetaan kiinnostusta yksityis-/pienryhmätunteja kohtaan, joita seuralla olisi mahdollista järjestää harjoitusaikojen ulkopuolella, esim.aamulla tai varhain iltapäivästä. Tarkkailethan postiasi!

Oikein antoisaa ja menestyksekästä pian alkavaa kisakautta kaikille luistelijoillemme ja valmentajillemme!

ETK:n HALLITUS