Marraskuun hallituksen kokouksen kuulumiset lyhyesti

2.11.2017

ETK ry:n uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran eilen 1.11.2017.

ETK:n järjestäytymiskokouksessa päätettiin seuraavista rooleista:

- Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Leena Salo ja varapuheenjohtajana Tarja Laakso. Hallituksen sihteeriksi valittiin Miikka Salmi.
- Espoon jääurheilutuen vuosikokouksen edustajaksi ja tulevan vuoden hallituksen jäseneksi nimettiin  jatkamaan seuraavaksikin hallituskaudeksi toiminnanjohtaja Henriikka Aihinen.
- STLL:n liittovaltuuston syyskokouksen edustajaksi nimettiin hallituksen puheenjohtaja Leena Salo.

Kokouksessa käsiteltiin myös tärkeitä tulevia tapahtumia:

- Yksinluistelujaoksen joulunäytös luistellaan Espoonlahden jäähallissa pe 8. – la 9.12.2017. Lisätietoa näytöksestä tulossa pian seuran sivuille!
- Koko seuran kevätnäytös luistellaan Metro Areenalla pe 13.4.2018. Lisätietoa näytöksestä ja liput myyntiin joulukuussa!

Molemmat tapahtumat vaativat onnistuakseen taas meidän kaikkien talkoopanosta, joten laitathan päivämäärät jo nyt kalenteriisi.

Mukavaa marraskuuta kaikille!

ETK:n hallitus