Joulukuun kokouksen kuulumisia lyhyesti

2.1.2018

Hallitus kokoontui 19.12. viimeisen kerran vuoden 2017 puolella toimiston uusissa viihtyisissä tiloissa Metro Areenalla.

Toimisto vieressä on myös uusi tanssisalimme, jossa tullaan pitämään oheisharjoituksia ja tanssitunteja kaikilla lajeillamme. Luistelijoille ja vanhemmille on lähetetty 20.12.2017 sähköpostitse viesti, jossa ohjeistetaan, miten tanssisalille pääsee ja miten siellä toimitaan.Toivomme, että kaikki huomioivat tämän ohjeistuksen ja näin saamme salin käytön mutkattomasti käyntiin.

Kevätnäytöksen valmistelut ovat kovasti käynnissä, mutta lippuja ei valitettavasti saatu vielä ennakkotiedoista poiketen myyntiin joulukuun puolella.

Myynti aloitetaan kuitenkin pian ja lisätietoa näytöksestä tulossa tänne tammikuun aikana: https://etkespoo.sporttisaitti.com/tapahtumat2/kevatnaytos-13-4-2018/.

Muistattehan myös käyttää hyödyksi jäsenetujamme, joista lisätietoa löytyy ETK:n sivuilta kohdassa ”jäsenedut”. Tammikuun ensimmäisellä viikolla paljastetaan maukas uusi yhteistyökumppanimme!

Oikein hyvää ja vauhdikasta vuotta 2018 kaikille!

T: ETK:n hallitus