Luistelukoulun kevään ilmoittautuminen alkaa tänään klo 12.00!

1.12.2016

Uudet luistelukoululaiset voivat ilmoittautua tänään klo 12.00. ETK toivottaa kaikki luistelukoulaiset lämpimästi tervetulleiksi seuraamme!

Luistelu-ura ETK:ssa alkaa luistelukoulusta, jossa opetellaan leikin avulla perusluistelutaitoja. Luistellessaan lapsi oppii samalla löytämään tasapainon sekä ilmaiseminen itseään musiikin avulla. Monipuolisena harrastuksena taitoluistelu kehittää lisäksi mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja nopeutta. Harjoittelussa tärkeää ovat uudet elämykset ja onnistumisen kokemukset.

Luistelukoulut on tarkoitettu sekä tytöille että pojille noin 3-vuotiaasta alkaen. Tenaville eli alle kouluikäisille ja koululaisille eli kouluikäisille on omat tunnit. Luistelukouluun tullessa ei tarvitse osata luistella. Perustaitojen osaamisesta ei kuitenkaan ole haittaa, sillä aloittelijoille ja pidemmälle ehtineille on omat ryhmänsä. Luistelijat jaetaan ensimmäisten tuntien aikana pienryhmiin iän ja taitotason mukaan.

Luistelukoulussa on mahdollisuus harrastaa luistelua useamman kerran viikossatähti- salkov-, tulppi- ja rittiryhmissä. Pojille on oma ryhmä; ralliryhmä, jossa harjoitellaan luistelua vauhdikkaasti rallitermein. Erityisryhmä Mupetit on tarkoitettu erityistä tukea tukea sairauden tai vamman takia tarvitseville lapsille.

Luistelukoulussa harjoitellaan syyskuun alusta maaliskuun loppuun asti. Luistelukoulumme toimivat Espoonlahden, Matinkylän ja Tapiolan jäähalleissa.

Luistelukouluissa valmentavat Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ohjaajat, jotka opettavat luistelutaidon ohella lapsille ryhmässä toimimisen pelisääntöjä.

Luistelukoulusta on mahdollisuus taitojen karttuessa nousta useamman kerran viikossa harjoitteleviin yksin- tai muodostelmaluistelun ryhmiin.

Lue lisää täältä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ