Valmentaja kaksikko ESS:n vastuuvalmentajiksi

28.2.2017

Espoon Syncronized Skaters luottaa tiimityön voimaan. Seura on valinnut tulevan seniorijoukkueensa vastuuvalmennukseen duon, jonka toinen valmentaja on Liisa Lakela. Tiimin toisella valmentajalla on vahvat näytöt kansainvälisillä areenoilla. Toisen vastuuvalmentajan julkaiseminen tapahtu viikolla 11.

Espoon Syncronized Skaters luottaa tiimityön voimaan. Uskomme, että yhteistyö on se tapa, jolla nostamme uuden joukkueemme kisaamaan kansainvälisellä huipulla.

Liisa toimi Oulun Luistelukerhon pääalmentajana 2009-2016 ja nosti seuran SM-juniorijoukkueen useampana vuonna SM-valintakilpailuiden palkintokorokkeelle. Vuonna 2015 Liisan valmentama juniorijoukkue Stella Polaris saavutti pitkäaikaisen tavoitteensa ja luisteli SM-pronssille. Vuosi sitten Liisa siirtyi Espoon Taitoluisteluklubiin.

Liisalla on vankka kokemus seuratyöstä, valmennuksesta ja uuden rakentamisesta. Valmentaja koulutuksen lisäksi Liisalla on muotoilijan koulutus,  mikä näkyy hänen visuaalisessa ja taiteellisessa otteessaan sekä tyylissään. Liisa tietää, miten luotsata joukkuetta kohti terävintä kärkeä.

"Olen aina haaveillut seniorijoukkueen valmentamisesta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä paikkoja on Suomessa harvoin auki. Olen myös erittäin innostunut tulevasta valmennuksen tiimityöstä. Edessämme on uuden joukkueen kulttuurin luominen. Toiveena on, että ETK:n nykyisestä seniorijoukkueesta saisimme mukaan ytimen joukkueelle", Liisa kertoo.

Valmennustiimin tavoitteena on rakentaa vahvat polut huipulle molemmista perustajaseuroista yhdessä ETK:n ja EsJt:n valmentajien kanssa. ESS:n joukkueen lisäksi valmennustiimi on vahvasti mukana perustajaseurojen joukkueiden valmennuksessa.

Revolutions joukkuetta vuosia eteenpäin vienyt valmentaja Merja Laakkonen jatkaa Espoon Taitoluisteluklubin päävalmentajana.

Uuden SM-seniorijoukkueen testit pidetään maanantaina 20.3.2017 klo 21.00 – 22.00 Metro Areenalla, Espoossa.

Toivotamme taitavat, motivoituneet ja tiimihenkiset luistelijat testaamaan uuteen joukkueeseen myös perustajaseurojen ulkopuolelta. Kokoamme joukkuetta, joka pääsee luomaan oman kulttuurinsa ja polkunsa huipulle, yhdessä.

Haluatko olla osa uutta suomalaista ja kansainvälistä menestystarinaa ?

Lisätietoja:

Leena Salo, 040-570 5964