Risto Räppääjä ja Yöhaukka hurmasi Metro Areenalla

24.3.2017

Seuran vauhdikkaassa kevätnäytöksessä jäällä nähtiin kaikki seuran lähes 700 luistelijaa.

Sinikka ja Tiina Nopolan suosikkikirjaan perustuva kevätnäytös toi torstaina 23.3. Metro Areenalle vauhtia ja jännittäviä juonenkäänteitä. Luistelijoiden kauden päättävässä kevätnäytöksessä nuoret vasta-alkajat hurmasivat yleisön samalla kun seuran huiput valloittivat jään näyttävillä tempuillaan. Nähtiinpä jäällä myös kaikki seuran luistelukoululaiset hurjina hämähäkkeinä ja rohkeana palokuntana.

Näytöksen käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastasi jo vuosien kokemuksella Salla Aalto. Ohjelmien näyttävät koreografiat ovat seuran valmentajien käsialaa. Näytöksen voi vielä tilata muistoksi tallenteena. Tilausohjeet tästä

Espoon Taitoluisteluklubi haluaa lämpimästi kiittää kaikkia luistelijoita kuluneesta kaudesta ja panoksesta seuran yhteisen kevätnäytöksen eteen. Haluamme lisäksi kiittää näytöksen mahdollistaneita vapaaehtoisia, näytöslavasteita toteuttanutta Viherlaakson koulua sekä tietysti kaikkia näytösasuja ahkeroineita vanhempia!