Hae mukaan Espoo Synchronized Skatersin valmennusrinkiin!

23.8.2017

Espoo Synchronized Skatersin (ESS) valmennusrinki starttaa jälleen syyskuussa 2017. Ringin vastuuvalmentajina toimivat Esjt:n ja ETK:n yhteisen SM-seniorijoukkueen Lumineersin valmentajat Liisa Lakela ja Maikki Merilehto.

Toiminnan päätavoitteena on valmistaa taitavia, innokkaita ja kunnianhimoisia muodostelmaluistelijoita SM-senioritasolle ja lajin maailmanhuipulle sekä tarjota uudenlaisia virikkeitä ja näkökulmia oman luistelun kehittämiseen. Valmennusrinki on tarkoitettu SM-junioritasolla kilpaileville luistelijoille – seurasta riippumatta.

Haku valmennusrinkiin tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Hakuaika jatkuu maanantaihin 28.8. Valintatulokset julkaistaan keskiviikkona 30.8.

Ringin syyskausi käynnistyy viikolla 37, minkä jälkeen harjoitukset järjestetään kerran kuussa Tapiolan harjoitushallissa (pääsääntöisesti aamujää torstaisin klo 7 - 8). Osallistumisesta veloitetaan 150 euron kausimaksu per urheilija.

Linkki hakulomakkeeseen:

ESS valmennusrinki

Lisätietoa valmentajista:

Liisa Lakela on toiminut Oulun Luistelukerhon päävalmentajana vuosina 2009–2016, jolloin hän nosti seuran juniorijoukkueen SM-pronssille. Kauden 2016–17  hän vastasi ETK:n SM-juniorijoukkue Reflectionsin valmennuksesta.

Maikki Merilehto on toiminut viime vuodet USA:ssa Hayden Synchronized Skating Teams -seuran valmentajana ja vastannut juniorijoukkue Lexettesin valmennuksesta. Oman SM- senioriuransa hän luisteli Marigold IceUnityn riveissä.

Vastuuvalmentajien yhteystiedot:

Maikki Merilehto                                                  Liisa Lakela

Coach                                                                 Coach

Espoo Synchronized Skaters ry                         Espoo Synchronized Skaters ry

maikki.merilehto@espoosynchro.fi                    liisa.lakela@espoosynchro.fi