Haemme LUISTELUVALMENTAJIA JA –OHJAAJIA seuraamme.

2.2.2018

Espoon Taitoluisteluklubi ry etsii YKSINLUISTELUN TUNTIVALMENTAJIA kaudesta 2018-2019 eteenpäin täydentämään nykyisiä valmennustiimejämme. Tämän lisäksi palkkaamme lisää myös LUISTELUKOULUOHJAAJIA.

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä luistelijoidemme kanssa ja tehdä tästä seurasta vieläkin menestyksekkäämpi. Odotamme hakijoilta yksin- ja/tai muodostelmaluistelutaustaa, vastuunkantokykyä, innostusta kouluttautua ja kehittyä, mahdollisuutta työskennellä iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin sekä kannustavaa positiivista valmennusotetta että hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työnmäärä ja –kuva muodostuvat tarkemmin sekä tarpeen, että hakijan toiveiden mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteeseen henriikka.aihinen@etkespoo.com.

Lisätietoja: henriikka.aihinen@etkespoo.com tai 040-5961466.