Seuramme hallituksessa vaikuttava Sini Aarnio-Kurki valittiin STLL:n uuteen hallitukseen

26.11.2018

Suomen Taitoluisteluliiton syysliittokokous järjestettiin lauantaina 24.11.2018 Finlandia-talolla.

Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus ja erovuorossa oli myös STLL:n puheenjohtajuuskausi. Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtajana jatkaa seuraavan kahden vuoden ajan Laura Raitio. Hallitukseen äänestettiin uudelleen Marie Lundmark ja Janne Korhonen sekä uusina jäseninä Sini Aarnio-Kurki ja Marko Laaksonen. Hallitustyöskentelyä jatkavat seuraavan kalenterivuoden ajan Kirsi Greis, Laura Lepistö, Mika Saarelainen ja Irja Simola. Menestystä hallitustyöskentelyyn! Sini Aarnio-Kurki istuu seuramme hallituksessa ja valmentaa muodostelmaluistelujoukkuettamme. Paljon onnea etenkin Sinille!

Päivän aikana seuraseminaariosuudessa kuunneltiin asiaa häirinnästä. Kokousvieraat palkittiin lisäksi elokuvaohjaaja Klaus Härön puheenvuorolla tiimityön merkityksestä. Lue lisää päivän tapahtumista liiton tiedotteesta https://www.stll.fi/…/24/syysliittokokous-hallitusvalinnmat/