Seuramme toiminnanjohtaja Henriikka Aihinen valittiin urheilun edunvalvontaryhmään

28.11.2018

Puheenjohtaja Kaisa Vikkula esitti seuroille vuotuisessa seuratapaamisessa eilen 27.11. edunvalvontaryhmän ehdotuksen Espoon huippu-urheilustrategiaksi.

Seuraseminaarissa valittiin myös uudet jäsenet vaihtovuorossa olevien jäsenien tilalle. Jäsenyys on kaksivuotinen ja ryhmästä vaihtuu puolet aina vuosittain. Edunvalvontaryhmässä toivotaan olevan sekä yksilö- että joukkuelajien edustajia eri lajeista ja eri puolelta Espoota.
- On tärkeää saavuttaa mahdollisimman tasapuolinen kokoonpano eri lajeja edustamaan ja tuomaan eri lajien ja asuinalueiden näkemys palvelujen kehittämisen tueksi.

Seurojen valitsemat uudet jäsenet ovat: Anders Wikholm (Esbo If), Henriikka Aihinen (Espoon Taitoluisteluklubi), Olli-Pekka Lintula (Espoon Telinetaiturit) ja Kimmo Puranen (Espoon Miekkailijat). Lisäksi edunvalvontaryhmässä jatkavat Anne Eklund (Tapiolan Honka), Niko Merikanto (Blues Juniors) ja Hexi Arteva (Esport Honka).

Lisää eilisestä seminaarista voit lukea täältä: https://www.sttinfo.fi/tiedote/urheilun-edunvalvontaryhma-esitti-seurojen-nakemyksen-espoon-huippu-urheilustrategiaksi?publisherId=3385&releaseId=69847419&fbclid=IwAR01vlWiu1zs65mBSOx_OLPvpWjUgi0WgS36koR8QcO_ZwZQDZ79-ycgVgc.