TULE MUKAAN JÄRJESTÄMÄÄN SKATE ESPOO KILPAILUA!

24.8.2019

Espoon Jäätaiturit ja Espoon taitoluisteluklubi järjestävät yhdessä ISU-sarjojen Skate Espoo kilpailun 2.-3.11.2019 Espoonlahden Forum jäähallissa.

Kilpailu tulee olemaan laajamittainen tapahtuma, johon kutsutaan pääkaupunkiseudun seurojen lisäksi Tapparan ja KooVeen luistelijat Tampereelta. Kilpailusarjat ovat A-Silmuista SM-senioreihin, joten jännittävä kisa ja laadukasta luistelua on varmasti luvassa.

Kilpailut järjestetään talkoovoimin ja sinun panostasi tarvitaan. Kilpailu on kaksipäiväinen ja päivät on jaettu kolmeen noin 4 tunnin mittaiseen työvuoroon. Oheisen linkin takaa löydät taulukon johon voit käydä merkitsemässä oman työvuorosi, merkitse taulukkoon nimi/seura. Jokaiseen avoinna olevaan tehtävään annetaan opastus ja tehtävän hoitaminen ei vaadi aiempaa kokemusta - tule rohkeasti mukaan!

Talkoopäivät ovat antoisia, pääset tutustumaan kahden espoolaisen seuran aktiivisiin vanhempiin ja luistelijoihin, samalla voit seurata laadukkaita suorituksia ja aistia kilpailun tunnelmaa osana kilpailuorganisaatiota.

Käy merkitsemässä tehtäväsi linkistä avautuvaan taulukkoon nyt heti ja viimeistään 15.10.2019 mennessä.

Kiitos siitä että tulet mukaan!

Terveisin

Skate Espoo kisateam