Luistelukoulut käynnistyvät - tule mukaan!

1.1.2020

ETK:n luistelukoulut alkavat jälleen viikosta nro 3 - varaa pian paikkasi

Luistelu on monipuolinen liikuntataito, mikä edesauttaa mm. tasapainon, koordinaation, lihashallinnan ja liikkuvuuden kehittymistä. Me ETK:n luistelukouluissa käytämme osaavien ohjaajiemme kanssa paljon musiikkia, leikkejä, välineitä ja iloista ryhmätyöskentelyä luistelutaidon opettamisessa. Luistelussa jo pelkkä turvallinen kaatuminen ja itsenäinen ylösnousu ovat hienoja oppimisaskeleita. Mitä enemmän uskaltaa kaatua, sen helpommin uskaltaa myös yrittää uusia temppuja jäällä.

Espoon taitoluisteluklubin suositut luistelukoulut käynnistyvät jälleen tammikuussa 2020.

Luistelukoulujamme on Matinkylän, Tapiolan ja Espoonlahden jäähalleissa. Ryhmävalikoimassamme on ryhmiä monelle eri ikäluokalle, yhteinen ryhmä myös aikuiselle ja lapselle, pojille oma Ralliryhmä, erityistä tukea luistelun oppimisessa tarvitsevien ryhmä Jääkristallit, jne. jne. Täältä pääsette tutustumaan lisää sekä ilmoittautumaan:

Kaikki luistelukoululaisemme pääsevät myös esiintymään pe 27.3.2020 Metro Areenalla esitettävään suureen kevätnäytökseemme!

Ja jos kysymyksiä herää, niin olkaa rohkeasti yhteyksissä: luistelukoulu@etkespoo.com