Seuran toimesta tapahtuva urheilutoiminta keskeytyy 31.3.2020 saakka

13.3.2020

TIEDOTE 13.3.2020 klo 22:00 Espoon Jääurheiluntuki on tehnyt päätöksen sulkea jäähallit maaliskuun loppuun saakka.

Jäähallien sulkeminen tarkoittaa sitä, että seuran toimesta tapahtuva urheilutoiminta joudutaan keskeyttämään maaliskuun loppuun saakka.

HUOM. Muodostelmaluistelun jäljellä olevat testit pidetään ennalta ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti tulevana viikonloppuna.

Seuran hallitus käsittelee asiaa ja tilanteen vaikutusta seuran toimintaa viikonlopun aikana ja tiedottaa aiheesta lisää viimeistään sunnuntaina.

Tilanne on poikkeuksellinen ja ennen kokematon meille kaikille. Luistelijoille, perheille ja valmentajille toivotamme kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua ja toivomme että nyt jokainen odottaa rauhassa lisätietoja tilanteesta.

Ystävällisin terveisin
Espoon Taitoluisteluklubi ry:n hallitus