ETK:n hallituksen tiedote sunnuntaina 15.3.2020

15.3.2020

Perjantaina 13.3.2020 ETK:n halitus tiedotti päätöksestään, jonka mukaan seuran harjoittelutoiminta keskeytetään maaliskuun loppuun saakka. Hallitus halusi rauhoittaa tilanteen ja noudattaa THL:n ohjeistusta sekä suositusta ryhmäliikunnan välttämisestä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. THL:n ohjeistuksen lisäksi päätökseen vaikutti Espoon Jääurheilun Tuki Ry:n perjantaina tekemä päätös heidän jäähallien sulkeminen maanantaista 16.3.2020 lähtien.

Espoon kaupungin jäähallien tilanteesta kuulemme lisää alkavan viikon aikana.

Suomen Taitoluisteluliitto tai Olympiakomitea ei ole antanut ohjetta harjoittelun keskeyttämisestä.

Seuran kilpailuryhmien valmentajien osalta työ jatkuu maanantaina normaalisti ja uusien ryhmien sekä joukkueiden muodostaminen jatkuu suunnitellusti. Uusi kausi alkaa 1.4.2020.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa valmentajat tulevat huolehtimaan ja ohjeistamaan joukkueiden ja ryhmien luistelijat omatoimisesta oheisharjoittelusta.

Seuran hallitus seuraa korona tilanteen kehittymistä, yleisiä ohjeistuksia sekä Espoon jäähallien tilannetta ja on valmis tekemään uusia linjauksia nopeasti.

Tilanne on haastava ja tiedämme, että aiheesta on paljon erilaisia mielipiteitä. Seurana haluamme kantaa yhteiskuntavastuun sekä huolehtia luistelijoiden, valmentajien sekä seuran työntekijöiden turvallisuudesta.

Espoon Taitoluisteluklubi Ry hallitus