ETK:n hallituksen tiedote maanantaina 16.3.2020

16.3.2020

Seuran yhteisharjoitukset ovat toistaiseksi tauolla korona-epidemian takia.  Seuran valmentajat huolehtivat nyt siitä, että luistelijat jatkavat liikunnan harrastamista sekä lajia tukevaa ohjeisharjoittelua. Valmentajat ovat tänään lähettäneet ryhmilleen ohjeita ja he tulevat olemaan aktiivisesti yhteydessä luistelijoihin. 

Olemme saaneet muutamia kysymyksiä maaliskuun kausimaksuista.  Maaliskuu on kuluvan kauden viimeinen laskutuskuukausi ja lasku tulee kaikkien maksaa eräpäivään mennessä. 

Seuran kausimaksut on laskettu vuositasolla yhteissummaksi ja jaettu joukkueesta riippuen 10-12 tasasuuruiseen erään. Kausimaksun jaksottaminen tasasuuruisiin eriin helpottaa seuran laskusta ja auttaa kotitalouksia budjetoimaan harjoituskulut. Vaikka jonain kuukautena ei ole yhtä paljon harjoituksia kuin toisena, se ei tarkoita että kuukausittain maksettava kausimaksu muuttuisi. 

Valmentajat jatkavat uuden kauden suunnittelua. Ilmoittautumiset uuteen kauteen tehdään luistelijoille erikseen lähetettävän ohjeistuksen mukaan. Uuteen kauteen lähdetään pääsääntöisesti kuluvan kauden kausimaksuilla, jotka nekin määrittyvät vuositasolla. 

Suomen hallituksen tänään linjaaman ohjeen mukaan jääharjoittelu voidaan aloittaa aikaisintaan 15.4. Ko. tiedon pohjalta valmentajat työstävät nyt ensi kauden kausisuunnitelmaa ja miettivät myös sitä, että miten pystymme tarjoamaan kullekin sarjatasolle vuositasolla aikaisemmin käytössä olleet harjoitusmäärät myös jäällä. 

Tilanne on haastava ja toivomme positiivista lähestymistä asioihin. Olemme kaikki täysin uudenlaisten haasteiden parissa ja parhaiten niistä selviämme vahvalla yhteistyöllä. 

Liikkumista ei olla vielä kielletty ja sitä jokainen voi vielä yksin tai pienissä ryhmissä harrastaa lähiseuduilla.  Perheet voivat nyt myös yhdessä tehdä valmentajien luistelijoille lähettämiä treenejä.

 

Ystävällisin terveisin

ETK:n hallitus