ETK ottaa käyttöönsä myClub-palvelun

14.8.2020

Espoon Taitoluisteluklubi tulee ottamaan käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Espoon Taitoluisteluklubin jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua seuran ja joukkueen/ryhmän tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Muutama joukkue ja ryhmä on jo harjoitellut ja kerännyt kokemuksia kesän aikana myClubista ja kaikki muutkin seuramme jäsenet tulevat rekisteröitymään myClubiin lähiaikoina. Jos olet seuramme jäsen niin tarkkaile sähköpostiasi ja toimi siinä olevien ohjeiden mukaisesti.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista jo nyt, voit ottaa yhteyttä seuran myClub vastaavaan:
* Yksinluistelu: yl-koordinaattori@etkespoo.com
* Muodostelmaluistelu: ml-koordinaattori@etkespoo.com