Tero Niemestä Espoon Taitoluisteluklubin uusi puheenjohtaja

30.9.2020

Kuvassa väistyvä pj Leena Salo ja uusi tuleva pj Tero Niemi.

Espoon Taitoluisteluklubin vuosikokous pidettiin Opinmäen kampuksen auditoriossa eilen 29.9.2020.

Kokouksessa vahvistettiin kauden 2019-2020 tilinpäätös ja päätettiin vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille seuran vastuuvelvollisille. Seuran jäsenmaksu päätettiin pitää samana kuin aikaisemminkin kaudella 2021-2022 eli 30 eurossa.

Erovuorossa olevien hallitusten jäsenten tilalle valittiin uudet hallituksen jäsenet.

Vuosikokouksen yksimielisesti valitsema Espoon Taitoluisteluklubi Ry:n hallitus on seuraava:

Tero Niemi,  puheenjohtaja (uusi, valittiin 2 vuotiskaudelle)

Sini Aarnio-Kurki (valittiin uudelleen 2 vuotiskaudelle)

Johanna Hilpinen (valittiin uudelleen 2 vuotiskaudelle)

Miikka Salmi

Timo Louhelainen

Tytti Erkama

Henna Pellonmaa (uusi, valittiin 2 vuotiskaudelle)

Varajäsenet:

Annette Tieva  (uusi, valittiin 1 vuotiskaudelle)

Harri Lindfors (uusi, valittiin 1 vuotiskaudelle)

Leena Salo on ansiokkaasti ollut kuusi vuotta ETK:n puheenjohtana ja hän ei asettanut enää ehdolle. Yksimielisesti vuosikokous valitsi seurallemme uudeksi puheenjohtajaksi Tero Niemen. Lämmin ja sydämellinen kiitos Leenalle kaikista vuosista ja onnea ja menestystä uudesta nimityksestä Terolle!

Hallitus tulee valitsemaan keskuudestaan myöhemmin pidettävässä järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajan ja sihteerin. Tilintarkastajaksi valittiin tilintarkastusyhteisö Tilintarkastusrengas Oy ja päävastuulliseksi tilintarkastajaksi KHT Lotta Kauppila ja seuran toiminnantarkastajaksi valittiin jatkamaan Tom Wilén sekä toiminnantarkastajan varahenkilöksi valittiin Pauliina Sylvamnder.

Kiitän kaikkia vuosikokoukseen osallistuneita keskustelusta ja osallistumisesta seuran asioiden vaikuttamiseen.

Terveisin

Henriikka Aihinen, ETK:n toiminnanjohtaja