Uudenmaan koronaryhmän tekemien päätösten vaikutus ETK:n toimintaan!

27.11.2020


Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 26.11.2020 uusista suosituksista ja rajoituksista COVID-19 epidemian leviämisen hillitsemiseksi alueellaan.

Tänään 27.11. saimme kuulla puolilta päivin koronakoordinaatioryhmän rajoituksista, jotka siis odotetusti vaikuttavat myös Espoon Taitoluisteluklubin toimintaan. Rajoitteiden mukaan kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona. 

ETK:n hallitus on kokoontunut illalla linjaamaan omaa toimintaamme, jotta se olisi mahdollisimman hyvin linjassa Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) ja Espoon kaupungin sekä muiden jääurheiluseurojen kanssa. Eilen saimme kuulla STLL:n koronainfossa, että liiton alaiset kilpailut tullaan laittamaan tauolle 31.1.2021 asti, ja kilpailuille yritetään löytää uudet ajankohdat. 

Alla toimintaamme tulevat muutokset alkaen maanantaista 30.11. ja ainakin 20.12.2020 saakka. ETK seuraa jatkuvasti tilanteen etenemistä tarkasti ja reagoimme myös omaan toimintaamme ohjeistusten mukaisesti.
-  Tulevana viikonloppuna toiminta on vielä normaalia ja aiemmin annettujen ohjeiden mukaista
- Kaikki sisällä tehtävä harjoitustoiminta kielletään, ainakin 30.11-20.12. välisenä aikana
- Luistelukoulutoiminta loppuu maanantaista 30.11. alkaen ja on tauolla loppuvuoden. Uuden kevätkauden ilmoittautuminen pyritään saamaan heti auki, kun tilanne on hieman selkeämpi joulukuun puolessa välissä. Informoimme tästä mahdollisimman pian.
- Kilpatoimintaa pyritään jatkamaa ulkoharjoittelulla (koronarajoitukset huomioiden), ZOOM-etätreeneillä ja omatoimisilla treeneillä. Pyrimme keksimään erilaisia ja mielekkäitä harjoitteita kaikille ryhmille, joiden toimintaa pystytään jatkamaan. Jokaisen joukkueen ja ryhmän vastuuvalmentaja tai seurakoordinaattori tulee lähettämään yksityiskohtaisempaa infoa omalle ryhmälleen/joukkueelleen ennen ensi maanantaita
- Kilpailut, näytökset ja erityistapahtumat ovat peruutettu koko loppuvuotena

Yllä mainitut rajoitukset ovat voimassa 30.11.–20.12.2020. Espoon Taitoluisteluklubi suhtautuu asiaan vakavasti ja suosittelee vahvasti jokaisen jäsenensä tekevän samoin. Pyydämme teiltä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteeseen. Voimia tämän kaiken keskellä ja voitetaan yhdessä tämä hankala tilanne!

Ystävällisin terveisin
Espoon Taitoluisteluklubi Ry