Muodostelmaluistelun valmennustiimit kaudella 2021-2022

25.3.2021


Nyt kun tämä erikoinen kausi 2020-2021 on loppusuoralla ja uudelle kaudelle rekisteröityminen on alkanut, olemme päässeet nimeämään joukkueiden valmennustiimit tästä kaudesta eteenpäin.

Tänä vuonna olemme käyttäneet erittäin paljon aikaa valmentajien ja joukkueiden harjoitusaikataulujen suunnittelemiseen sekä parhaan mahdollisen valmennustiimin rakentamiseen. Tällä huolellisella suunnittelulla pyrimme takaamaan sen, että valmennustiimiin nimetyt valmentajat myös ehtivät joukkueita valmentamaan ja valmentajien työputket ovat sulavia. Ihan helppo paletti koko seuran harjoitusaikataulujen pyörittäminen ei ole, koska alkukausi eletään vanhan vakiojääaikataulun mukaan ja uudet vakiojäät alkavat kesäjäiden jälkeen, jolloin pääsemme uuteen Matinkylän Jääurheilukeskukseen (jäähallit jääaikoineen ovat siis erilaiset keväällä ja syksystä eteenpäin). Tämän harjoitusaikataulupaletin pyörittäminen on vielä vähän edelleen kesken, mutta sitä tehdään aktiivisesti koko ajan. Valmentajatiimien rakennus on melko valmiina, joskin joitain pieniä muutoksia saattanee mahdollisesti tulla kauden alkaessa aikataulujen varmistuttua.

VALMENTAJATIIMIT JOUKKUEITTAIN:
Reflections: Anni Kyyrä, Laura Seise ja Liisa Lakela (Anni jää opintovapaalle syksyllä jolloin vastuuvalmennus siirtyy Lauralle)
Blue Arrows: Laura Seise, Sanna Tuomisalo ja Sara Huuskonen
Rainbows: Sanna Tuomisalo, Sara Huuskonen ja Laura Seise 
Sunbeams: Sara Huuskonen, Roosa Latvala ja Sanna Tuomisalo
Ice Roses: Ann-Marie Pränni, Iina-Emilia Puukangas, Tessa Kuusela ja Annika Arvonen (Iina-Emilia lähtee vaihtoon syksyllä, Annika jää äitiyslomalle kesällä)
Jalokivet: Tanja Hakkarainen, Emilia Artela ja Susanna Peltola
Ice Sweets: Ann-Marie Pränni, Amanda Helldan ja Antonia Arrakoski
Situations: Nina Sandsund ja Sini Aarnio-Kurki
Lightnings: Isabel Eggleton, Amanda Helldan ja Fanny Mansikka
Reunions: Sini Aarnio-Kurki ja Nina Sandsund
Shadows: Johanna Hollström

ETK perustaa myös uuden Masters-joukkueen uudelle kaudelle. Tämä joukkue tulee vielä harjoittelemaan kauden 2021-2022 ja aloittaa kilpailemisen kaudella 2022-2023. Tämän joukkueen valmennustiimi tullaan nimeämään myöhemmin.

 

Ystävällisin terveisin,


Tero Niemi, ETK:n puheenjohtaja
Henriikka Aihinen, ETK:n toiminnanjohtaja