ETK:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 29.9.2021

14.9.2021

AIKA: Keskiviikkona 29.9.2021 klo 18.00 PAIKKA: Espoo Metro Areena, Urheilupuistotie 3, 3.krs, Kokoustila 2.

Käsiteltävät asiat:

1.  Avataan kokous

2.  Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja ääntenlaskijat

3.  Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet

4.  Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5.   Esitetään hallituksen laatima toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan antama lausunto

6.  Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. Vahvistetaan jäsenmaksun suuruus

8. Vahvistetaan hallituksen laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio

9. Valitaan jäsenten keskuudesta hallituksen puheenjohtaja, mikäli hänen sääntöjen 14§:n mukainen toimikautensa päättyy kysymyksessä olevan vuosikokouksen päättyessä

10. Valitaan hallituksen jäsenet ja varajäsenet erovuorossa olevien tilalle

11. Valitaan tilintarkastaja ja toiminnantarkastaja sekä heille varamiehet

12. Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

13. Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä

14. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

15. Päätetään kokous

Tervetuloa!

HALLITUS

Olemme huomioineet vuosikokouksen järjestelyissä koronavirustilanteen ja pyrimme minimoimaan koronaviruksen aiheuttamaa tautiriskiä huolehtimalla turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta. Osallistuthan kokoukseen vaan täysin terveenä ja suosittelemme kokouksessa kasvomaskin käyttöä.

Haluathan Sinäkin vaikuttaa Espoon Taitoluisteluklubi ry:n toimintaan?

Maksamalla vapaaehtoisen jäsenmaksun ennen varsinaista sääntömääräistä vuosikokousta,  saat oikeuden äänestää seuran vuosikokouksessa. Huomioithan pankkiviiveet maksujen näkymisessä, eli varaudu todistamaan jäsenmaksusi jos olet maksanut sen lähellä vuosikokouksen päivämäärää.

Summa, 30€, maksetaan ETK:n tilille IBAN: FI64 4405 0010 5247 94

Viestikenttään: Vapaaehtoinen jäsenmaksu 30€ ja jäsenen nimi ja osoite (huom. jos maksat enemmän kuin yhden henkilön, niin lisää kaikkien jäsenten nimet)

ETK:n jokainen, 29.9.2021 mennessä 15 vuotta täyttänyt jäsen on äänioikeutettu seuran vuosikokouksessa. Seuran luistelijat ovat jo jäsenrekisterissä.

Suuret kiitokset tuestanne!