Luistelukouluun voi ilmoittautua myös kesken kauden

27.8.2009

Ryhmät kuitenkin täyttyvät melkoista vauhtia, mutta vielä on muutamia paikkoja jäljellä luistelukouluryhmiin.
Ilmoittaudu pikaisesti varmistaaksesi lapsellesi paikka suositussa Espoon Taitoluisteluklubin luistelukoulussa.

Rittiryhmä ja luistelukoulun aikuisille suunnattu ryhmä, SunSet Skaters, on täynnä. Uusia ilmoittautumisia kevätkaudelle 2010 otetaan vastaan seuran www sivuilla marras-joulukuun 2009 vaihteessa.

Kauden 2009-2010 luistelukoulussa toimii poikien oma luistelukouluryhmä, Ralliryhmä.Ryhmä harjoittelee perusluistelua ja tuttuja elementtejä luistelukoulusta, mutta poikamaisen vauhdikkaasti ja tietysti rallitermein.Ryhmä harjoittelee lauantaisin Espoonlahden Forum-hallissa klo 11.50-12.30.

Ilmoittautuminen luistelukoulun ilmoittautumislomakkeella