Espoon Taitoluisteluklubi ry etsii yksinluisteluvalmentajaa

15.10.2009

ESPOON TAITOLUISTELUKLUBI RY ETSII YKSINLUISTELUVALMENTAJAA
Espoon Taitoluisteluklubi ry on 30-vuotias, nuorekas ja energinen taitoluisteluseura. Tarjoamme luisteluvalmennusta lähes 650 luistelijalle, luistelukoulussa, muodostelmaluistelussa ja yksinluistelussa. Yksinluistelijoita on n 65, tinteistä maajoukkueluistelijoihin saakka.
Haemme äitiysloman ajaksi yksinluisteluvalmentajaa loistavaan kilpavalmennustiimiimme
Odotamme että sinulta löytyy vahvaa valmentajakokemusta, innostavaa ja reipasta asennetta sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä.
Tarjoamme työmahdollisuuden aktiivisessa ja energisessä valmentajatiimissämme sekä joustavan työympäristön. Työsuhteen alkaminen ajoittuu vuoden vaihteeseen 2009-2010.
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 15.11.2009 mennessä osoitteella: Espoon Taitoluisteluklubi ry / Hanni Kantele, Pyyntitie 1 A 3.krs, 02230 Espoo tai hanni.kantele@etkespoo.com
Lisätietoja: Hanni Kantele p. 040-761 7077