Minorit ja tulokkaat kilpailivat Laaksolahdessa

23.1.2010

ETK:n joukkueet Rainbows, Sunbeams ja Ice Sweets Laaksolahden kutsukilpailuissa la 23.1.2010
ETK:n joukkueet Rainbows, Sunbeams ja Ice Sweets Laaksolahden kutsukilpailuissa la 23.1.2010
Sunbeamsin mylly
Sunbeamsin mylly
Sunbeamsin vauhdikas piiri
Sunbeamsin vauhdikas piiri

Rainbows ja Ice Sweets luistelivat mitaleille muodostelmaluistelun minoreiden ja tulokkaiden kutsukilpailussa Laaksolahdessa lauantaina 23.1. Sunbeams luisteli vauhdikkaalla Herkules-ohjelmallaan minorisarjan viidenneksi.

Rainbows luisteli näyttävän kilpailuohjelmansa sisukkaasti ja eläytyen loppuun saakka hurjasta kaatumisesta huolimatta. Joukkue korjasi blokissa tapahtuneen virheen nopeasti ja sai pidettyä loppuohjelman upeasti kasassa. Etenkin kolmioläpimenosta joukkue sai vastuuvalmentajaltaan Sini Aarniolta kiitosta: ”Läpimenoon on tullut paljon siisteyttä ja varmuutta ja se sujui tänään hyvin.” Rainbows palkittiin minorisarjassa pronssisilla mitaleilla. Kaatumisessa loukkaantunut tyttö sai lääkärissä muutaman tikin sormiinsa.

Sunbeams luisteli kilpailussa heti isosiskojensa jälkeen. Joukkue joutui odottelemaan jäälle pääsyä laidan vierellä melko kauan, kun jäätä kunnostettiin kaatumisen jäljiltä. Rainbows jaksoi hienosti kannustaa nuorempiaan heti oman suorituksensa jälkeen. Viluiset Sunbeamsit rentoutuivat ohjelmamusiikin alkaessa ja luistelivat ohjelmansa pääosin siististi. Joukkueen valmentajat Laura Seise ja Hanna Peltonen olivat erityisen tyytyväisiä loppuohjelman myllyihin, jotka pysyivät hienosti muodossaan ja oikeassa otteessa.

Tulokassarjassa Ice Sweets luisteli kauniin Luonnottaret-ohjelmansa liukuvasti ja keskittyneesti. Joukkueen esittäminen on parantunut kauden mittaan ja kilpailussa hymyt ja katseet näkyivätkin jo hienosti katsomoon saakka. Uudella kokoonpanolla luisteleva joukkue parantaa kerta toisensa jälkeen suorituksiaan ja on kehittynyt muun muassa askeltekniikassaan tällä kaudella paljon. Joukkue sai kilpailuista muistoksi pronssiset mitalit.

Mukava kilpailu päättyi palkintojen jakoon jäällä, jonka jälkeen joukkueilla oli hetki aikaa luistella yhdessä kilpakumppaneidensa kanssa. Nuorten luistelijoiden hymyjä oli ilo seurata, kun Rainbows, Sunbeams ja Ice Sweets luistelivat kaikki yhdessä suuressa piirissä ”ETK”-huutojen raikuessa.

Lämpimät onnittelut mitalisteille!

Kilpailusivuille