Mitalit kaikista sarjoista muodostelmaluistelijoille

7.12.2009

ETK:n luistelijat Joensuussa

Seuramme oli vahvasti edustettuna kansallisten sarjojen II-lohkon kauden avauskilpailuissa Joensuussa su 6.12. ETK otti joka sarjasta mitalit ja lisäksi juniorisarjan 5. sijan.

Joensuussa kilpailivat minorijoukkue Rainbows, juniorijoukkueet Ice Cream ja Ice Spirit, seniorijoukkue Situations sekä aikuisjoukkue Shadows.

Rainbows sijoittui kilpailuissa toiseksi pisteillä 44,80, jotka olivat samat kuin voittajajoukkue Team Sympatiquella. Tasatilanteessa perusluistelupisteet ratkaisevat, jonka vuoksi Team Sympatique vei voiton tällä erää. Rainbows luisteli ohjelmansa vauhdikkaasti ja eläytyen ja tytöt selvästi nauttivat luistelustaan sekä upeasta ohjelmastaan.

Juniorisarjassa ilahduttivat sekä Ice Spirit että Ice Cream. Spiritit luistelivat pronssille herkällä ja tyylikkäällä Faraway-ohjelmallaan. Ohjelmaan mahtuin kaksi kaatumista sekä muutamia horjahduksia, mutta etenkin alkuohjelmassa tuomarit ovat arvostaneet elementtien hyvää tasoa.

Ice Cream puolestaan teki upean debyytin juniorisarjassa sijoittuen heti viidenneksi kahdeksan joukkueen sarjassa. Tytöt luistelivat Bollywood-teemaisen ohjelmansa siististi ja keskittyen. Loppuohjelmassa tapahtui kaksi kaatumista, jotka tiputtivat joukkueen täpärästi nelossijalta. Tytöt sekä valmentajat olivat suoritukseen sekä sijoitukseen enemmän kuin tyytyväisiä.

Seniorisarjassa Situations luisteli hyvällä tunnelmalla ja vauhdikkaasti Jai Ho -teemaisen ohjelmansa. Kannustushuudot kaikuivat jäähallissa, kun ETK:n joukkueet kannustivat toisiaan ja etenkin Situations-joukkueessa luistelleita valmentajiaan. Situations luisteli hopealle kahden joukkueen sarjassa.

Shadows sai samaten kotiinvietäväksi hopeiset mitalit. Joukkue luisteli Steppin`out -teemaisen ohjelmansa siististi ilman kaatumisia. Aikuisten sarja aloitti koko kilpailun jo aamu yhdeksältä, joten valmistautuminen kilpailusuoritukseen alkoi hyvissä ajoin aamuvarhaisella.

Lisätietoa kilpailuista sekä tarkemmat piste-erittelyt löytyvät järjestävän seuran kotisivuilta: Joensuun Kataja