Muodostelmajoukkueet kilpailivat Barona Areenalla

10.1.2010

Barona Areenan jäällä nähtiin viikonloppuna 35 joukkuetta 14:sta eri seurasta. Kaukaisimmat luistelijat saapuvat Espooseen Rovaniemeltä saakka. Yhteensä kilpailuissa nähtiin 715 luistelijaa.

ETK:n järjestämässä kansallisten sarjojen 2. valintakilpailussa oli omasta seurasta joukkue jokaisessa viidessä kilpailusarjassa, minoreissa ja junioreissa peräti kaksi joukkuetta.

Lauantaina minoreissa Rainbows luisteli upeasti hopealle jääden kultamiltalista ainoastaan 0.23 pistettä. Tuomarit arvostivat etenkin joukkueen siistiä esitystä, perusluistelua ja yhdenmukaisuutta. Parannettavaa jäi vielä musiikin tulkinnassa. Seuran nuorempi minorijoukkue Sunbeams yllätti iloisesti kahdeksannella sijallaan, yhteensä kilpailuissa nähtiin 12 minorijoukkuetta. Joukkueen ohjelmasta jäi erityisesti mieleen kauden mittaan parantunut yhdenaikaisuus sekä loppuohjelman vauhdikkaat myllyt.

Junioreissa Ice Spirit luisteli varmasti pronssille. Joukkueen Faraway-ohjelma soljui siististi eteenpäin ja tuomareilta saatiin erityisen hyvät arviot esimerkiksi alun vauhdikkaasta rivi-elementistä. Ice Cream puolestaan on saanut Bollywood-henkiseen ohjelmaansa paljon lisää vauhtia ja esittämistä: joukkue sijoittui kymmenen joukkueen sarjassa hienosti viidenneksi.

Vahvasti luisteli myös seuramme seniorijoukkue Situations. Ohjelman menevä tunnelma välittyi upeasti katsomoon ja nosti iloisen hymyn huulille. Joukkue sijoittuikin hienosti hopealle kolmen kovatasoisen joukkueen sarjassa.

Tulokkaissa Ice Sweets teki hienon kilpailudebyyttinsä uudella kokoonpanolla. Joukkue sijoittui heti ensimmäisissä kilpailuissaan hopealle. Joukkueen kilpailuohjelman teemana on tällä kaudella luonnottaret.

Shadows sijoittui kilpailussa viidennelle sijalle. Joukkue sai ahkeroida jäähallilla koko viikonlopun, sillä ennen sunnuntain kilpailupäivää Shadows vietti lauantaipäivän Barona Areenalla kilpailuissa talkootöitä tehden.

Kiitokset kaikille luistelijoille, valmentajille, huoltajille ja erityisesti koko talkooväelle upeasta kilpailuviikonlopusta!

Tulokset