Lauantain luistelukoulutunnille muutama paikka vapaana

29.1.2010

Lauantain tenavat ryhmään mahtuu muutama aloitteleva alle kouluikäinen luistelija. Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen luistelukoulu@etkespoo.com
Aloitimme uuden ryhmän 16.1.2010 lähtien lauantain luistelukoulussamme klo 11.10-11.50 Espoonlahdessa. Ryhmään mahtuu vielä 2 paria.
Aikuinen-lapsiryhmä
Luistelun aloittavalle tenava-ikäiselle (3-7-v.) ja hänen läheiselleen(=äiti/isä/kummi/isovanhempi/jne.) on mahdollisuus aloittaa yhteisesti luisteluharrastus!Tähän ryhmään otetaan 10 aikuista ja 10 lasta. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä luistelun alkeita iloisesti.
Kevätkauden hinta on yhteensä 150€, joka sisältää molemmille seuramme jäsenmaksun sekä lapselle luistelukouluvakuutuksen. Aikuiset eivät kuulu luistelukouluvakuutuksen piiriin.
Kevätkausi kestää 27.3.2010 asti.
-Ilmoittautumiset luistelukoulu@etkespoo.com
Ilmoittautumiseen lapsen ja aikuisen nimi ja sos.turvatunnus, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
Lisätietoja puh. 09-803 22 12 (Ma-To klo 10.00-14.00)
Uusia luistelukouluilmoittautumisia otetaan vastaan syksyn 2010 luistelukouluun elokuun puolessa välissä. Seuraa web-sivujamme ja varmista paikkasi ajoissa.