Loistava kotimaisten kisojen kauden päätös

29.3.2010

Erika ja Ellen
Erika ja Ellen

Kauden viimeiset kotimaiset kilpailut on luisteltu. ETK:n yksinluistelijoilla oli loistava viimeinen kisaviikonloppu Tampereen Timanttifinaalissa ja Järvenpään kilpailussa.
Tampereen Timanttifinaalissa Erika Kangasmäki luisteli pronssille vanhempien A-silmujen sarjassa ja Ellen Nordenswan viidenneksi nuoremmissa A-silmuissa.
Järvenpään kutsukilpailuissa luisteltiin myös loistaville sijoille.
Senioreiden sarjassa Helena Stenbacka luisteli kultaa.
SM-noviiseissa Sini Parkkinen niiasi itselleen hopeisen mitalin ja Ida Kivisilta luisteli hyvällä ohjelmalla kuudenneksi.
Junioreiden sarjassa Helmi Rautaheimo luisteli itsensä omalla piste-ennätyksellään hopealle, Hilla Parkkinen päätti kautensa pronssimitaliin, Jannica Lindstedt luisteli kuudenneksi ja Siiri Ruikka seitsemänneksi.
Aluejunioreiden Merja Nylander saavutti neljännen sijan.
Minit -00 sarjassa Julie Ollikainen niiasi 40,67:llä tähdellä itselleen kultaisen mitalin ja Giitta Lagerbohm pronssisen.
Minit -01/02 sarjassa voiton vei Avila Pitkäkangas, Veera Perko sijoittui kolmanneksi, 4:nnen ja 5:nnen sijan veivät Lotta-Maria Viljakainen ja Wilma Wilen. Heidi Tarkiainen sai vauhdikkaasta luistelustaan erityismaininnan ja Essi Eriksson luisteli kahdeksanneksi.