Aluemestaruuskilpailuissa nähtiin vahvoja suorituksia

17.12.2010

Joukkueet yhteiskuvassa 16.12.2010
Rainbows Hopeaa ja Reflectios Pronssia!!
Shadows Pronssia!

Viikonloppuna kilpailtiin Pääkaupunkiseudun aluemestaruudesta 2011 Tikkurilan Valtti Areenalla. Lauantaina nähtiin ETK:n joukkueilta onnistuneita suorituksia ja aikuisjoukkue Shadows palkittiin pronssimitalein. Sunnuntaina sama tahti jatkui ja kotiin viemisiksi tuli Rainbowsille hopeaa ja Reflectionsille pronssia.

Kaksipäiväinen kilpailu alkoi lauantaina senioreiden sarjalla. ETK:n Situations oli omassa sarjassaan neljäs. Tulokkaissa Sunbeams luisteli ilmeikkäästi ja paransi suoritustaan edellisen viikonlopun valintakilpailusta. Muutama kaatuminen ohjelmaan kuitenkin mahtui ja joukkue oli lopputuloksissa viides.

Aikuisten sarjassa Shadows luisteli ohjelmansa siististi ja joukkue palkittiin pronssisilla mitaleilla. Junioreissa sekä Ice Spirit että Ice Cream onnistuivat omissa suorituksissaan ja lopputuloksissa joukkueet olivat viides ja kahdeksas.

Sunnuntaina kilpailivat minorit, SM-noviisit ja SM-juniorit vapaaohjelmillaan.

Rainbows keskittyi hakemaan siistiä ja rauhallista suoritusta. Tytöt luistelivat onnistuneen ohjelman ja joukkue palkittiin hopeisilla mitaleilla sekä kilpailun parhailla koreografia- ja musiikin tulkinta -pisteillä.

SM-noviiseissa käytiin erittäin tasaväkinen kilpailu: HL:n Starlights oli ensimmäinen ja seuraavat neljä joukkuetta olivat samalla pisteluvulla vain kymmenyksien päässä toisistaan. Blue Arrows esiintyi vauhdikkaasti ja vahvasti. Valitettava kaatuminen vähensi pistesaldoa, vaikka joukkue luisteli vahvasti eläytyen ohjelman loppuun saakka. Lopputuloksissa joukkue oli viides.

Illan kruunasi Reflectionsin vapaaohjelma, jonka intensiivinen tunnelma kantoi läpi koko ohjelman. Noviisien tavoin SM-junioreissa kilpailtiin kymmenyksistä ja haparointiin ei jätetty juuri tilaisuutta. Reflcetions luisteli upealla koreografiallaan pronssia.

Viikonlopun aikana jäällä nähtiin yhteensä 52 joukkuetta, joissa luisteli yhteensä 1188 luistelijaa. Kilpailuun osallistui joukkueita yhdeksästä eri seurasta.

Aikataulut ja lisätiedot löytyvät kilpailusivuilta