Espoon Taitoluisteluklubi ry Narinkkatorin Joulumaailmassa

15.12.2010

Suomen Taitoluisteluliitto oli mukana Helsingin Kampissa, Narinkkatorille rakennetussa Joulumaailmassa 11.-15.12. Mökkikylä on Kampissa ensimmäistä kertaa. Liitolla oli oma jouluinen mökki, jossa markkinoitiin mm. muodostelmaluistelun MM-kilpailuja, luistelukouluja ja muodostelmaluistelun SM-kilpailuja.

Taitoluisteluliitto oli  ainoa urheilujärjestö, joka oli mukana Joulumaailmassa markkinoimassa lajiaan. Mökissä liiton kanssa oli  myös oma seuramme.

SM-juniorijoukkueemme Reflections esiintyi keskiviikkona  15.12. joulutorin päälavalla. Refut esittivät lavalla (ensimmäistä kertaa ilman luistimia) lyhytohjelmansa "Lapin noita" .  Esitys veti paikalle runsaasti yleisöä, eikä ihme, tytöt suorastaan loistivat esiintyessään. Vaikka ohjelma tehtiin "kuivalla" saivat tytöt mukaan mukavasti  muodostelmaluisteluelementtejä mm. nostoja ja läpimenoja!

Rainbows joukkueen tytöt olivat talkootehtävissä ja urakan päätteeksi pääsivät mukaan yhteiskuvaan JOULUPUKIN kanssa!

www.joulumaailma.fi