ETK:n yksinluistelijoita ja muodostelmajoukkue Reflections Muumi Jääsadussa Barona Areenalla

31.1.2011

Kyläläiset ja Muumit
Aavelaiva ja Muumit
Kyläläiset
Aavelaiva
ETK:n kasvatit soolorooleissa
Pikku Myy ja Haisuli
Sara Huuskonen stylistina

Muumi Jääsatu on koko perheen tapahtuma Tove Janssonin luomien hahmojen seurassa. Jääsatu luisteltiin Espoon Barona Areenalla lauantaina 29.1. klo 13 ja klo 17, jossa Muumilaakson asukkaat tempasivat kaikki mukaan iloiseen seikkailuun!

Oman seuramme luistelijat Sini Parkkinen ja Jannika Myntti ovat jo monta vuotta esiintyneet Muumi Jääsadussa ja olivat mukana myös Espoon Barona Areenalla. Sini Parkkinen taituroi Pikku Myynä ja Jannika Myntti Haisulina. Ryhmäkohtauksissa oli mukana esiintymässä luistelijoita yksinluistelijoiden K1-, K2- ja alueryhmistä kyläläisinä sekä muodostelmaluistelun SM - juniorijoukkue Reflections Aavelaivana.
Jääsadun Mörkönä, Niiskuneitinä, Hemulina ja Majakanvartijana vuorottelivat ETK:n entiset, jo oman luistelu-uransa päättäneet luistelijat Rina Lahtinen ja Kirpi Niemenmaa.

Esityksessä oli kaksi tarinaa, Kultainen häntä sekä Salaperäinen majakka. Esityksen kesto oli puolitoista tuntia väliaikoineen ja se on koko perheen tarina. Tutuissa tarinoissa riitti vauhtia ja jännitystä sekä rakastettuja muumihahmoja.

Ensimmäisessä tarinassa Muumipeikon harventunut häntätupsu muuttui kultaiseksi, hänen nautittuaan isoäidin reseptikirjasta löytyneen ohjeen mukaan valmistettua lääkettä karvanlähtöön. Kun kullasta on kyse, ei Haisuli malttanut pysyä nahoissaan…

Toisessa tarinassa muumit päättivät purjehtia majakkasaarelle. Perillä heitä odotti yllätys, kun majakan valo olikin sammunut ja majakanvartijaa ei näkynyt missään.

Esityksen hienot lavasteet, valot, äänet sekä taitavat luistelijat herättivät Muumilaakson hahmot ja tunnelman henkiin.

Lipunmyynnistä, onginnasta, onnenpyörästä ja Muumi-valotuotteiden myynnistä vastasivat tuttuun tapaan iloisen energiset Blue Arrows-joukkueen luistelijat vanhempieen sekä yksinluistelijoiden vanhemmat.

Ryhmäohjelmien harjoituttamisesta vastasivat ETK:n valmentajat Larielle Harris-Vepsä ja Annina Saari. Stylisteina toimivat Sara Huuskonen ja Derick Ann Wee Meng.