Rainbowsille pronssia Porvoosta ja Sunbeamsille hopeaa Kouvolasta

juniorijoukkue Ice Spirit
juniorijoukkue Ice Cream
tulokasjoukkue Sunbeams

Lauantaina 5.2. minorijoukkueemme Rainbows kilpaili Porvoossa ja juniorijoukkueet Ice Spirit ja Ice Cream sekä tulokasjoukkue Sunbeams kisasivat Kouvolassa.

Rainbowsin kamelit pääsivät pillastumaan tänään Porvossa, kun joukkue luisteli Porvoon Taitoluistelijoiden järjestämässä kutsukilpailussa minorisarjan kolmanneksi parhaille pisteille. Joukkueen ohjelma lähti liikkeelle rauhallisesti ja varmasti. Piirissä tapahtui kuitenkin yllättävä kolmen luistelijan kaatuminen, joka ratkaisi Rainbowsin osalta muuten tasaväkisen mitalikolmikon järjestyksen.

Rainbows luisteli ohjelmansa kaatumisista huolimatta varmasti ja suoritti jälleen kaikki elementit suunniteltujen tasojen mukaisesti. Joukkue sai myös minorisarjan parhaat pisteet perusluistelusta. Voittajajoukkue MiniMints luisteli onnistuneella ohjelmallaan vain 1,09 pisteen päähän Rainbowsista. Seuraavan kerran Rainbows pääsee hakemaan lisää kisavarmuutta oman seuramme Ystävänpäivän kutsukilpailusta 14.2. Espoonlahden jäähallissa.

MINORIT
1. MiniMints, HTK, 37,58
2. Team Sympatique, HSK, 37,52
3. Rainbows, ETK, 36,49
4. Ad Astra, PTL, 22,58
5. Ice Melody, TTK, 19.87

Porvoon kilpailusivuille

Kouvolassa tulokasjoukkue Sunbeams ilahdutti hopeamitalillaan. Joukkue luisteli ohjelmansa omalla tasollaan ja suoritui hienosti niistä elementeistä, jotka olivat tuottaneet joukkueelle eniten haasteita kilpailuja edeltäneellä viikolla. Tuomarit arvioivat joukkueen vahvimmiksi osa-alueiksi perusluistelun ja musiikin tulkinnan. Eniten parannettavaa jäi ohjelman siirtymiin.

Seuraavan kerran Sunbeams kilpailee sunnuntaina 13.2. Laaksolahdessa Espoon Jäätaiturien järjestämässä kutsukilpailussa.

Junioreissa sairastumisien myötä muuttuneet kokoonpanot aiheuttivat pientä epävarmuutta ohjelmien suoritusvarmuuteen. Ice Spirit luisteli kovatasoisessa kilpailussa neljänneksi ja Ice Cream kahdeksanneksi.

TULOKKAAT
1. Team Minique, HSK, 36,67