Luistelukoulun tiedote 3 / Skating school bulletin nr 3

14.2.2011

Luistelukoulun tiedote nro 3 14.2.2011

Luistelijat ovat saaneet lipukkeen, jolla pääsee katsomaan muodostelmaluistelun SM-2011 kilpailuja Barona Areenalle 5.-6.3.2011. Lisätiedot kilpailuista ja lipunmyynnistä löytyvät web-sivujemme etusivulta klikkaamalla ko. SM-kilpailujen julistetta ja myös  alla olevasta linkistä.

Jäähallien vaihtoaitioissa on ollut ahdasta ryhmien jäälle menoissa ja poistumisissa. Toivomme, että vanhemmat odottavat ja saattavat luistelijat jäälle vaihtoaitioiden ulkopuolelta. Näin pienimmätkään luistelijat eivät jää aikuisten väliin vaan vaihtoaitioissa ovat vain luistelijat.
Vanhemmat seuraavat luistelutuntia katsomosta. Näin myös lapset keskittyvät paremmin opetukseen ja oppimista tapahtuu vauhdikkaammin.

Jäähallien parkkipaikat ovat välillä ruuhkaisia, olemmehan ETK-laisina tarkkoina, että emme parkkeeraa autojamme inva-paikoille emmekä suojateille. Parkkipaikoilla liikkuu paljon lapsia, joten näin takaamme myös turvallisuuden kaikille pienille jääurheilijoille.

Muistattehan, että luistelukoulut ovat normaalisti tulevana perjantaina 18.2., lauantaina 19.2. ja sunnuntaina 20.2.2011.
Luistelukouluja ei ole maanantaina 21.2. eikä viikonloppuna 25.-27.2.2011.
Maanantaista 28.2. eteenpäin luistelukoulut jatkuvat normaalisti.

Seuraattehan aktiivisesti web-sivujamme, jonne päivitämme ajankohtaiset tiedot, mm. kevätnäytöksen ajankohdan ja sen ohjeistuksen piakkoin.

Aurinkoista ja liikunnallista hiihtolomaa kaikille!

Skating School Bull No. 3 2010-2011

The skaters have received a coupon that allows one children entry to see  Finnish Nationals 2011 in synchronized skating at Barona Arena 5.-6.3.2011. Details of competitions and ticket sales can be found on our websites by clicking the SM-poster or the link here below:

Because of overcrowding we hope that parents wait the skaters outside of the player box. The player boxes  are just for the skaters.
Parents should follow the skating lessons in the public seats

There is traffic jam on Ice Rink parking places. We wish that ETK- members do not park cars for the disabled places or on crosswalks. There is a lot of kids walking at the parking place and because of their safety it is important that we all are very observant.

Please remember that skating schools are held normally on Friday 18.2, Saturday 19.2. and Sunday 20.2.2011.

We are on the winter holiday on Monday 21.2. and the weekend of 25 and 27.02.2011.
On Monday 28.2. skating schools will continue normally.

Please follow our web-pages actively. There You can find the latest information.

Sunny and sporty winter holiday  to all!