Muutoksia muodostelmajoukkueiden valmennuksessa

16.2.2011

Mammalomalaisia ja uusia kuukausipalkkalaisia!

Muodostelmaluistelun päävalmentajamme Annina (Ani) Saari aloitti äitiyslomansa maanantaina Ystävänpäiväkilpailun jälkeen. PikkkuBabySaaren "laskeutumisaika" on maaliskuun alussa, samana viikonloppuna kun seuramme järjestää SM-kilpailut Barona Areenalla. Anin kanssa on sovittu, että hän tsemppaa kummatkin joukkueensa parhaaseen suoritukseen ja sen jälkeen lähdetään kimpassa Kättärille. :-)

Anin poissaollessa tahtipuikkoa Refujen ja Bluukkareiden kanssa heiluttaa Merja Laakkonen, joka aloitti valmentamisen seurassamme viime syksynä. Merjalla on vankka valmennushistoria niin Suomesta kuin maailmaltakin. Hän on johdattanut muun muassa ainoana ei-pääkaupunkiseutulaisena-joukkueena Joensuun Katajan juniorijoukkueen SM-kultamitallille vuonna 2008. Hyvissä käsissä siis ollaan Anin mammaloman ajan!

Hanna Peltonen on aloittanut vuoden alusta kuukausipalkkalaisena muodostelman koordinaattorina, jatkaen valmennusta mm. Sunbeams, Rainbows, Ice Cream ja Ice Spirit joukkueille.

Hanna on "vanha" SM-sennumme muutaman vuoden takaa. Nykyisin tekee siis töitä  toimistollamme (ma-to klo 9-14), valmentaa ja kisaa Situations sennu-joukkueessamme!

Hannan työpäivät ovat nyt kiireisiä SM-kisojen järjestelyjen tiimoilta, mutta hänen vastuulleen kuuluu esimerkiksi myös harkka-aikalistojen päivittäminen, leiri, -tehopäivä ja kisamatkavaraukset. Oman joukkueesi ensisijainen yhteyshenkilö on edelleen joukkueenjohtajasi, mutta Hannaan voit tarvittaessa olla yhteyksissä yleisissä muokkaan liitttyvissä kysymyksissä. HUOM! Laskutuksesta vastaa edelleen toimiston tehokas Hanni!

Onnea ja menestystä kaikille valkuillemme!

Outi "ode" Wuorenheimo

Muodostelmajaoston puheenjohtaja