Reflections luisteli jälleen kultaa

21.2.2011

Reflections

SM-juniorijoukkue Reflctionsin luistelijoiden kaulaan ripustettiin jo toiset kultaiset mitalit viikon sisään. Lauantaina 19.2. luisteltiin Myyrmäen jäähallissa kutsukilpailu, jossa SM-juniorijoukkueet kilpailivat lyhytohjelmillaan. Vain muutamaa päivää aiemmin Reflections oli voittanut kultaa Ystävänpäiväkilpailussa, jossa puolestaan kisattiin vapaaohjelmien paremmuudesta.

Reflectionsin voittopisteet lauantaina olivat 49,00. Toiseksi luisteli EVT:n Ice Steps (44,50) ja kolmanneksi EsJt:n Valley Bay Synchro (35,50). Kilpailussa käytettiin tähtiarviointia.

Reflectionsin upeaa luistelua pääsee ihailemaan hiihtolomaviikolla Jääpuistossa, jossa joukkue esiintyy sunnuntaina 27.2. kello 14-14.30. Jäällä nähdään myös SM-noviisimme Blue Arrows sekä minorijoukkueemme Rainbows. Tapahtuma on maksuton, mutta lämpömittaria kannattaa kuitenkin tarkkailla: joukkueet luistelevat ainoastaan, jos pakkasta on alle -10 astetta.

Seuraavan kerran Reflections ja Blue Arrows kilpailevat Barona Areenalla seuramme järjestämissä SM-kilpailuissa 4.-6.3.2011. Silloin joukkueet esittävät parastaan, joten myös kunnustusjoukkojen on jo aika alkaa valmistautua kauden päätapahtumaan!