Ilmoittaudu STLL:n muodostelmaluisteluleirille ke 2.3. mennessä!

28.2.2011

Suomen Taitoluisteluliitto haluaa tarjota 13-19 –vuotiaille kansallisen sarjan muodostelmaluistelijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua Your Move suurtapahtumaan pe 27.5. - su 29.5.2011. Your Move Suurtapahtuma järjestetään Helsingin Olympiastadionin ympäristössä. Mukana on noin 50 eri urheilulajia ja tapahtuma on vuoden 2011 suurin liikunta –ja urheilutapahtuma Suomessa. Tapahtumaan osallistuu 50 000 nuorta!

Suurtapahtumassa Taitoluisteluliitto järjestää edullisen leirin 13-19 –vuotiaille kansallisen sarjan muodostelmaluistelijoille (tulokkaat, minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit) Malmin jäähallissa Helsingissä. Jäätä leiriläisillä on noin kuusi tuntia ja lisäksi tanssia/oheisia yhteensä noin viisi tuntia.

Yksilötaitoleirin vastuuvalmentajana toimii Nina Kaartinen (mm. Team Uniquen valmentaja) ja Henna Hietala (EsJt:n yksinluisteluvalmentaja). Leirin zumba-tunneista vastaa Eveliina Pöllänen. Leiriohjelmaan on sisällytetty Lilli Helpin pitämät oheiset, jossa käydään läpi muun muassa omatoimisen harjoittelun ja verryttelyn eri muotoja.

Lajikohtainen leiriohjelma on rakennettu niin, että nuorilla on aikaa tutustua Nuoren Suomen ja muiden lajien tarjoamiin oheisohjelmiin Olympiastadionin ympäristössä. Tarjolla on muun muassa tietoa ravitsemuksesta, sekä opiskelun ja urheilun yhdistämisestä. Lisäksi tapahtumassa on erilaisia toimintaratoja ja mahdollisuus kokeilla kymmeniä muita eri lajeja.

Paikat leirille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmään mahtuu 28 luistelijaa.

Leirin hinta määräytyy ilmoittautumisajankohdan mukaan.

Ilmoittautumisajankohta
18.1.-2.3.          70€                      koulumajoitus pe-su yht. 20€
3.3.-3.4.             80€                     koulumajoitus pe-su yht. 30€
4.4.-5.5.             100€

Vapaaehtoinen koulumajoitus 10€/yö (sisältää aamu- ja iltapalan) kun ilmoittaudut keskiviikkoon 2.3. mennessä. 3.4.2011 on viimeinen päivä koulumajoituksen tilaamiseen, hinta yhteensä 30€. Majoitusta ei voi tilata vain yhdeksi yöksi.

Leirin hintaan sisältyy:
-          jää- ja oheisharjoittelut
-          toimintaratoja
-          noin 50 muun eri urheilulajin lajikokeilut
-          mahdollisuus tavata huippu-urheilijoita
-          bändejä (mm. Fintelligens, Jenni Vartiainen, Don Johnson Big Band, Cheek…)
-          ruokailut (pe päivällinen, la lounas ja päivällinen, su lounas)
-          HSL-rannekke (liikkuminen joukkoliikenteen kulkuneuvoilla Helsingissä)
-          Your Move –tuote
-          vakuutus

Myös vanhemmilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan huoltajana. Hinta 40€ + mahdollinen koulumajoitus kahdeksi yöksi 20€/30€.  Jokaista kymmentä urheilijaa kohti on oltava yksi samaa sukupuolta oleva täysi-ikäinen huoltaja, joten osallistuessa vanhempana leirille, saattaa saada vastuulleen muutaman nuoren (oman nuoren ryhmästä).

Ilmoittautumiset osoitteessa

Lisätietoja leiristä ja itse suurtapahtumasta:
STLL:n sivuilla
Taitoluistelulehdet 6/2010, 1/2011