KIITOS SM-KISOJEN TALKOOLAISILLE!!

8.3.2011

Yhteistyö ON voimaa!

Viikonlopun kilpailut ovat onnistuneesti takanapäin ja noviisi- juniori- ja seniorisarjojen SM-mitalistit ovat selvillä.

Järjestelyt sujuivat moitteettomasti, kiitos siitä kuuluu teille kaikille noin 200 talkoolaiselle. Ilman teidän työpanostanne tämäkään tapahtuma ei olisi ollut mahdollinen!

Erityiskiitokset haluan antaa

• Kristiina Puskalalle, joka taittoi kilpailujen julisteet, käsiohjelman, kulkuluvat, kutsut ja muun markkinointimateriaalin lehtiin tms. Työtä tehtiin jo viime syksystä ja tahti vain kiihtyi kisojen lähestyessä.
  • Hanna Peltoselle, kisasihteerillemme, joka organisoi kutsut, kilpailuvahvistukset, ruokatilaukset, aikataulut. Kasasi kilpailutoimiston ja talkooväen. Teki ja tulosti kaikki kyltit ja hinnastot. Piti yllä kilpailujen webbisivuja seuramme sivujen alla sekä päivitti ja ylläpiti Facebook-sivuja.
  • Timo Louhelaiselle, joka hoiti huviluvat viranomaisille, roudasi tavaraa toimistolta, organisoi hallin rakentamisen kisakuntoon ja huolehti joukkoineen kilpailujen järjestyksen sujuvuudesta.
  • Tuula Suikkaselle, joka vastasi ennakkolippujen numeroinnista ja tulostamisesta kuin myös muiden pääsylippujen tekemisen. Tuula organisoi myös arpajaispöydän palkinnot myyntikuntoon ja oli vastuullisena arpojen myynnistä.
  • Kati Takaselle, jonka vastuulla oli ruusujen tilaaminen, noutaminen  ja myyntikuntoon laittaminen.
  • Taru Lahdelle, joka oman yrityksensä kautta pystyi hankkimaan (ja seuralta pelkästään kauttalaskuttamaan)  myynnissä olleet kisa T-paidat ja niihin painatuksen, sekä myynnissä olevat pehmolelut.

Lisäksi haluan kiittää Ania ja Merjaa siitä upeasta valmennustyöstä, joka kantoi seurallemme hienosti hedelmää ja siivitti Blue Arrows joukkueen SM-hopealle ja Reflections joukkueen erittäin tiukassa kilpailussa hienosti neljännelle sijalle. Unohtamatta meidän upeita urheilijoitamme: KIITOS BLUUKKARIT JA REFUT!!!!

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa!

Kiittäen,

-ode-