Shadowsille kultaa Kouvolasta, Rainbows 6., Situations 4., Ice Spirit 11. ja Ice Cream 15.

25.3.2011

Shadows
Shadows
Rainbows
Rainbows
Ice Spirit
Ice Spirit
Ice Cream
Ice Cream
Situations
Situations

Minorijoukkueemme Rainbows ja aikuisjoukkueemme Shadows osallistuivat lauantaina 26.3.2011 Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3.kilpailuun Kouvolassa. Shadows voitti aikuisten sarjan ja Rainbows oli minoreissa kuudes. Sunnuntaina 27.3.2011 kilpailuvuorossa ovat kansalliset juniorimme Ice Spirit ja Ice Cream sekä seniorijoukkueemme Situations.

Kouvolan jäätaiturit (KouJT) järjestää Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3.kilpailu ja SM-sarjojen hopeafinaalin Kouvolassa 26.-27.3.2011. Kansallisten sarjojen 3.kilpailuun ovat päässeet mukaan karsintakilpailuista lohkojensa parhaat joukkueet. Lisäksi kilpaillaan SM-junioreiden ja SM-noviisien hopeafinaalit.

Lauantaina Rainbows luisteli oman osuutensa päättäväisesti ja vauhdikkaasti. Ohjelmaan mahtui kuitenkin kaksi kaatumista, jotka pudottivat elementtien suoritustasoa. Alkuohjelman blokkielementin kaikki tuomarit arvioivat kuitenkin laadukkaasti suoritetuksi. Myös loppuohjelman läpimeno ja blokin askelsarja sujuivat mainiosti. Komponenteista parhaat osa-alueet olivat perusluistelu ja koreografia.

Aikuisjoukkueemme Shadows oli iloisen yllättynyt loppukilpailun voitosta. Aikuisissa nähtiin laadukas ja melko tasaväkinen kilpailu mitaleista. Shadowsin vahvuus oli laadukkaasti suoritetut elementit. Komponenteista parhaimmaksi osa-alueeksi tuomarit arvioivat ohjelman koreografian. Myös esittäminen ja suoritusvarmuus olivat lauantaina joukkueen vahvuutena.

Sunnuntana kilpailuvuorossa olivat juniorimme Ice Spirit ja Ice Cream. Ice Spirit luisteli oman osuutensa liukuvasti ja vapautuneesti. Kolme kaatumista häiritsi kuitenkin muutoin varmaa suoritusta ja sijoitus kovatasoisessa kilpailussa 11.

Ice Cream puolestaan ylsi varmasti kauden parhaimpaansa ja luisteli "isosiskojensa" tavoin liukuvasti ja eläytyen. Pieni lopun polvistuminen ei häirinnyt ilmeikästä kokonaisuutta, joka tässä kilpailussa riitti 15. sijaan.

ETK:n seniorijoukkue Situations luisteli vauhdikkaan ja tyylikkään Be Italian ohjelmansa varmasti. Ennen loppukilpailua tehdyt ohjelmamuutokset toivat joukkueelle pisteitä roimasti lisää ja tuomarit arvioivat "Situille" kilpailun kolmanneksi parhaat osa-aluepisteet. Tuloksena joukkueen historian ensimmäinen 50 pisteen ylitys ja loppukilpailun 4. sija.

 

Kilpailun muut tulokset täältä.