Yksinluistelijoiden kiireinen ja menestyksekäs viikonloppu 12-13.3.2011

Roosa Latvala
Riina Mykkänen ja Viola Kumpulainen
Merja Nylander

Oulunkylän Taitoluisteluklubi  kilpailutti aluesarjojen junioreita ja taitajia Helsingin alueen aluekilpailuissa lauantaina 12.3.2011. ETK:laiset kotiutuivat kilpailusta mukanaan koko mitalien värisuora. Merja Nylander voitti aluejunioreiden sarjan. Taitajissa yhtä aikaa mitaliensa kanssa sädehtivät Riina Mykkänen (2) ja Viola Kumpulainen (3).

SM-Noviisien Suomen Mestaruuskilpailuissa Roosa Latvala luisteli mallikkaasti lyhyt ohjelmallaan 9:ksi ja vapaaohjelmallaan 7:ksi. Kokonaistuloksien mukaan ETK:ssa luistelee Suomen 8:ksi paras SM-Noviisi. Roosan pisteet kisasta olivat loistavat 100,01.

Kauniaisten taitoluisteluklubi järjesti B-silmuille kultafinaalin ja loppukilpailun. Kilpailun yhteyteen oli kutsuttu myös minejä mittelemään taitojaan omassa sarjassaan.
Kultafinaalin 5:ksi luisteli Julie Ollikainen. Nuorempien B-silmujen loppukilpailun voitti Alexandra Limnell.
Veera Perko sijoittui 5:ksi, Avila Pitkäkangas 7:ksi ja Wilma Wilen 9:ksi.
Minien kutsukilpailun poikien sarjan voitti Kaius Kumpulainen. Tyttöjen sarjassa Annika Hovi luisteli 9:ksi ja Heidi Tarkiainen 11:ksi.