Yksinluistelijoilla loistava kilpakauden päätös

6.4.2011

Kilpailukausi 2010-2011 alkoi loistavilla suorituksilla. Saimme myös kauden aikana iloita onnistuneista suorituksista ja menestyksestä. Luonnollisesti hyvää kautta seurasi myös loistava päätös kisakaudelle 2010-2011.

12 luistelijaamme osallistui Kuopion Taitoluistelijoiden järjestämään kansainväliseen Silver Skate kilpailuun 1-3.4.2011
Koti-Espooseen palattiin jälleen mitalien värisuoran kanssa.

Roosa Latvala voitti ylivoimaisesti noviisien A-SARJAN. Roosa hyppäsi kaksoisaxelit molemmissa ohjelmissaan.

Junior B-sarjan hopeamitalin niiasi Helmi Rautaheimo ja pronssia Sini Parkkinen.

Sara Huuskonen luisteli itsensä kahdeksanneksi Junior A-sarjassa ja Jannika Myntti saman sarjan yhdeksänneksi.

Omissa sarjoissaan ETK:laiset sijoittuivat seuraavasti:
- Henna Santavuori 21 / 26
- Erika Kangasmäki 6 / 18
- Katrina Myntti 10 / 21
- Saga Lönnqvist 20 / 21
- Giitta Lagerbohm 8 / 36
- Lotta-Maria Viljakainen 10 / 36
- Avila Pitkäkangas 13 / 36

Italian Gardena Spring Trophyssa kilpaili Minna Parviainen. Lyhyt ohjelmallaan Minna ylsi hienosti kahdeksannelle sijalle. Lopputuloksissa Minna sijoittui kymmenenneksi. Kilpailun voitti Italian Carolina Kostner.

Aikuisluistelijat Virpi Peuralinna, Sanna Nygren ja Sirkka Manni-Loukkola mittelivät menestyksekkäästi taitojaan EVT:n järjestämässä Spring Carnevalissa Pajulahdessa.
Kilpailun tiukassa tuomaristossa painavan sanansa sanoivat Leo Lenkola ja Susanna Peltola.